Timer

Započeo ShadowGod, Jul 17, 2019, 00:36:10 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Kako iz ovog koda mogu napraviti timer u kojemu svaki put kad je u loopu-u id 0 da posalje svima NewsStr? Znaci npr /dodajvest Test, /dodajvest Test V2, nakon 10 sec prvo ce se pokazati "Test", onda nakon jos 10 sec pokazat ce se "Test V2". Ovo mi treba samo sto ne znam kako da napravim probao sam da napravim loop i da ako je "i==0" da posalje ali ne radi. Pls help.
Deo skripte:
[ pawn ]new Iterator:Newss<MAX_NEWS>;
new News[ MAX_NEWS ], NewsStr[ MAX_NEWS ] [ 200 ], bool:NewsActive[ MAX_NEWS ];
CMD:dodajvest( playerid, params[ ] )
{
   new id = Iter_Free( Newss ), str[ 128 ];
   if( id > MAX_NEWS ) return SendClientMessage( playerid, -1, "MAX_NEWS reached" );
   else if( sscanf( params, "s[128]", str ) ) SendClientMessage( playerid, -1, "/dodajvest <TXT>" );
   {
      if( id == 0 ) Iter_Add( Newss, id+1 );
      else Iter_Add( Newss, id );
      News[ id ] = id;
      NewsStr[ id ] = str;
      NewsActive[ id ] = true;
   }
   return 1;
}[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ][ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): -

Poslednja Izmena: Jul 22, 2019, 03:18:25 PRE PODNE od psychosomatic

timer na otvaranju moda , jednu varijablu,u timeru napravis na varijabli tri vrijednosti tako i text rasporedis i kad salje text jedan povecava vrijednost varijable za 1,ukoliko je 3 ili kolko textova hoces da salje vracas varijablu na pocetak i tjt  ::)

Nema veze nisi me svatio, trebalo mi je da se moze beskonacno puta pokazati npr da 500 igraca u isto vrijeme kuce /dodajvest sta ima, da se pokazuje svakih 10 sekundi, ali sam uspio napraviti
lock