BUG na modu

Započeo Rixxx, Jul 12, 2019, 15:25:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ovako, onplayerclickplayertextdraw ne radi nikako ni jedan, znam da nisam cackao nista oko toga odjednom se desilo, na izvornom athlone modu, ako ima neko rijesenje da rijesim ovo bio bih zahvalan.
Deo skripte: [ pawn ]vaš odgovor[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike

Give Honor To The One Who Deserve It

Pa da nisi cackao nista, radilo bi.
Posalji kod.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Zasto raditi nesto sto ne znas sta radis  ::)?

Citat: Yansi42O poslato Jul 12, 2019, 18:13:28 POSLE PODNE
Zasto raditi nesto sto ne znas sta radis  ::)?
Nitko nije rodjen naucen,ako je sjebao(sto i je) , pomoci treba :D

Citat: Vasic poslato Jul 12, 2019, 16:49:53 POSLE PODNE
Pa da nisi cackao nista, radilo bi.
Posalji kod.
Kopirao sam cijeli OnPlayerClickPlayerTextDraw gdje radi sve normalno i opet nece.
Citat: Purdinho poslato Jul 12, 2019, 18:27:53 POSLE PODNE
Nitko nije rodjen naucen,ako je sjebao(sto i je) , pomoci treba :D
Hvala brate, ne kontam samo, ovo je tema razgovor  u vezi pawn - skriptanja? Svaki dan po 10+ objava radi neke pomoci komande, osnovne i slično, ja tražim samo da znam kako ovo može da se fixa ili kako doÄ'e do ovoga.

Citat: Rixxx poslato Jul 13, 2019, 00:39:16 PRE PODNE
Kopirao sam cijeli OnPlayerClickPlayerTextDraw gdje radi sve normalno i opet nece.Hvala brate, ne kontam samo, ovo je tema razgovor  u vezi pawn - skriptanja? Svaki dan po 10+ objava radi neke pomoci komande, osnovne i slično, ja tražim samo da znam kako ovo može da se fixa ili kako doÄ'e do ovoga.
Sta si zadnje radio oko tdova?

stavi print("test"); na vrh callbacka i vidi da li ti ispisuje u konzolu kada kliknes td ingame.

bilo je lijepo dok je trajalo.