Site gde se moze nauciti sve o ""hackovanju"

Započeo M!chaeL, Jun 21, 2019, 03:41:42 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Da li postoji neki site gde mogu nauciti sve o "hackovanju" (upadanju u systeme i to) to me stvarno puno zanima i voleo bi da naucim ps nisam neki kid koji hoce da se kurci time ili ne znam sta vec...

Pa prvo trebas naucit promgramske jezike ovisno o grani u kojoj zelis hakirat zatim odi na tor i na dark webu pronadji forum pod imenom “Torum” Ima mnogo tutorijala

Citat: Esc0bar poslato Jun 21, 2019, 07:14:31 PRE PODNE
Pa prvo trebas naucit promgramske jezike ovisno o grani u kojoj zelis hakirat zatim odi na tor i na dark webu pronadji forum pod imenom “Torum” Ima mnogo tutorijala
Kako da pronadjem dark web, skinuo sam tor ali nmg ga naci vec sat vrtemena u pm

Citat: M!chaeL poslato Jun 21, 2019, 18:18:48 POSLE PODNE
Kako da pronadjem dark web, skinuo sam tor ali nmg ga naci vec sat vrtemena u pm

YT ?

Give Honor To The One Who Deserve It

Poanta i jest strpljenje i mozak, a ja da ti dajem link ne zelim iz razloga sto ga nitno nije ni meni dao, umjesto da si prvo uzeo uciti neki programski jezik ti si odmah posrljao na Tor traziti tutorijale o hakovanju od kojih neces razumjetni ni 1%. Vrijeme oblikuje sve  ;D

Citat: M!chaeL poslato Jun 21, 2019, 03:41:42 PRE PODNE
Da li postoji neki site gde mogu nauciti sve o "hackovanju" (upadanju u systeme i to) to me stvarno puno zanima i voleo bi da naucim ps nisam neki kid koji hoce da se kurci time ili ne znam sta vec...

Po ovome se vidi da jesi kid..
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Nije bitno ko je kid a ko ne, svi imaju priliku razviti svoje znanje bez obzira na.dob, bas suprotno prozivanju treba ih usmjeriti na pravi put a ne na omalovazavanje. Skuzio sam da 80% na ovom forumu ima onih koji kao “nesto” znaju pa paraju oblake nosom a zapravo u rl su manji od makovog zrna. Stvar je u tome da medjusobno djelimo informacije i da se “upgrade-amo” a ne blatimo.

To nije nesto sto ces nauciti za 3 mjeseca, tu su potrebne mozda cak i neke studije za eticko hakovanje...

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Napravis virus naravno uz pomoc odredjenog koda.. Po meni najlaksi nacin ya upad u sys
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Citat: mumitza. poslato Jun 23, 2019, 15:12:16 POSLE PODNE
Å¡ta treba, moj stariji sin je haker!

nek ti porhaka pičku malo

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Kreni da učiš o osnovama interneta pa zatim računara pa zatim programskih jezika, sve u svoje vreme, ne možeš očekivati da odmah možeš da napraviš bum kad ni osnovu ne znaš.