[Pomoc] Admin komande

Započeo Matteo, Septembar 19, 2010, 11:40:46 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dobar dan!
Evo posto sam novi u skriptanju imam par pitanja...
1. Kako napraviti da sam ja admin na serveru (imam svoj gamemod pa neznam namjestit)
2. Kako oznacit neku komandu da je samo za admine
3. Kako slozit komadnu npr. /giveak47 da moze samo admin i ne sebi nego nekom drugom, imam neku komandu za to ali dok napisem /giveak47 1 ili 2 koji vec id da uvjek meni
Hvala unaprijed!

1 kako dati sebi admina...

odes u scriptfiles i nadjes svoje ime tamo udjes u njega i tamo nadjes ovo         
AdminLevel=0      i sada to promjeni o ovo dakle ovaj broj 0 promjenis u 1338...

2...kako komandu za admine...

if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 2 )
         {       

ovaj broj 2 promjenis u lvl admina broj 2 pa na dalje...

3...dati oruzije...

//----------------------------------[GiveGun]------------------------------------------------
if(strcmp(cmd, "/givegun", true) == 0)
{
    if(IsPlayerConnected(playerid))
    {
tmp = strtok(cmdtext, idx);
if(!strlen(tmp))
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD2, "KORISTITE: /givegun [ID/Ime] [weaponid(eg. 46 = Parachute)] [ammo]");
return 1;
}
new playa;
new gun;
new ammo;
playa = ReturnUser(tmp);
gun = strval(tmp);
if(!strlen(tmp))
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, "KORISTITE: /givegun [ID/Ime] [IDOruzja] [amunicija]");
SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD4, "3(Club) 4(knife) 5(bat) 6(Shovel) 7(Cue) 8(Katana) 10-13(Dildo) 14(Flowers) 16(Grenades) 17(SmokeBomb) 18(Molotovs) 22(Pistol) 23(SPistol)");
SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD3, "24(Eagle) 25(shotgun) 29(MP5) 30(AK47) 31(M4) 33(Rifle) 34(Sniper) 37(Flamethrower) 38(MiniGun) 41(spray) 42(exting) 43(Camera) 46(Parachute)");
return 1;
}
if(gun < 1||gun > 46||gun==27||gun==1||gun==2||gun==9||gun==19||gun==20||gun==21||gun==36||gun==39||gun==40||gun==44||gun==45)
{ SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, "   Krivi ID!"); return 1; }
ammo = strval(tmp);
if(ammo <1||ammo > 2000)
{ SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, "   Nemoze ici ispod 1 ili iznad 2000 metaka!"); return 1; }
if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 4)
{
    if(IsPlayerConnected(playa))
    {
        if(playa != INVALID_PLAYER_ID)
        {
GivePlayerWeapon(playa, gun, ammo);
}
}
}
else
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, "   Niste autorizirani da koristite ovu komandu!");
}
}
return 1;
}

ovo gore ti je komanda...to zeljepis uve u trazilicu tipka       cmdtext

ako san sta zabroavio ispravite me...

Hvala care  ;D ali ovo problema, odem u script files tamo su samo dva foldera, nije ko na GF modu
Poslednja Izmena: Septembar 19, 2010, 12:35:30 POSLE PODNE od matteokov

Pa samo nadji svoje ime na koje si se registrovao na gamemodu i ispravi...
Extreme Generation - 178.63.80.210 :7871

prvo odes na server i registriras se...

odes u scriptfiles i tamo nadjes svoje ime              ime_prezime                 

ako ti tamo nema tvog imeba ubda udes u svaki od ta 2 foldera i u njima trazis svoje ime...

nemam jos register na serveru... kako se to ubacuje
Poslednja Izmena: Septembar 19, 2010, 12:54:15 POSLE PODNE od matteokov

Udjes na taj svoj server i registrujes se,i onda izadjes iz igrice,udjes u scriptfiles i tu izmjenis svoje podatke.Tamo ce ti pisati admin level 0,a ti stavi umjesto 0 1338
Extreme Generation - 178.63.80.210 :7871

lool sta ti nerazumijes  :D nemam login/register u skripti. novi sam u tome. zna ko kako se stavlja login/register

OMG Pa covjek nema gf, nema ni login/reg....
1. Udji u igru i tipkaj /rcon login TvojRconPass ali ja ti preporucam da napravis/nadjes neki admin system
2. U komandu dodas ovo:

if(IsPlayerAdmin(playerid))
{
//Tvoja komanda
}
else
{
//Sta se dogodi kad nisi admin
}

to dodas unutar prazne komande....

3. Ma sad mi se neda, na mobu sam, jedva sam 2 napiso...

Nemas beda, i preporucam ti login/reg od kevin433 imas na samp forumu, u trazilicu napisi login i nadji njegovu temu...

BloodMaster nakon sto dodam ovo medu komande izbaci mi hrpu errora... mozes napisat jedan primjer pa da radim po tome