FixHour?

Započeo Unkovic, Februar 28, 2019, 21:29:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Znaci nikad nisam skontao koja je svrha ove funckije, neka neko pojasni meni, masnom debilu.
Dio skripte: [pawn]
FixHour(hour)
{
   hour = timeshift+hour;

if(hour < 0)
   {
      hour = hour+24;
   }
   else if(hour > 23)
   {
      hour = hour-24;
   }
   shifthour = hour;
   return 1;
} // timeshift I shifthour su varijable
[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Nema rodjo nikakvog tajmera, kako da vrati na 0? Zar moze vreme da predje 23? Zar se nece automatski vratiti na 0?  :-\
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Citat: Unkovic poslato Februar 28, 2019, 21:55:18 POSLE PODNE
Nema rodjo nikakvog tajmera, kako da vrati na 0? Zar moze vreme da predje 23? Zar se nece automatski vratiti na 0?  :-\
Ako dobro vidim sklop , ovo je funkcija za automacko vreme , prebacuje vreme do 24 i posle toga ga stavlja na 0 i ide ispocetka ? Ili mozda gresim , ne znam nisam skripter , ja samo popravljam ono sto drugi sjebu u skriptama xD  :D 8) :(

Give Honor To The One Who Deserve It

Dimi je malo glup pa to radi da formatira vreme ako kuzim umesto samo da koristi %02d sto je cela ova funkcija...
Edit: Pola ATH moda je sve poskidano sa interneta koliko sam mogao videti jer je mod neuredan i nemam živaca da ga radim...
Poslednja Izmena: Februar 28, 2019, 23:44:45 POSLE PODNE od {Makenzi}

Citat: {Makenzi} poslato Februar 28, 2019, 23:39:32 POSLE PODNE
Dimi je malo glup pa to radi da formatira vreme ako kuzim umesto samo da koristi %02d sto je cela ova funkcija...
Edit: Pola ATH moda je sve poskidano sa interneta koliko sam mogao videti jer je mod neuredan i nemam živaca da ga radim...

Probao ja jednom , ono je haos , ne mozes se snaci xD

Give Honor To The One Who Deserve It

Najlakse ti je uzmi obrisi i testiraj i vidi sta ce biti

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif