Nikola Milinkovic

Započeo Nikola Milinkovic, Maj 09, 2009, 15:43:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Poz svima, Nikola Milinkovic, iz Beograda, imam 17 god...
Samp sam igrao oko godinu dana, na herzi,... Ne znam da scriptam :)) Sa drugarom uskoro otvaram Srpski server...

Za forum sam saznao preko maila od croherze... Toliko...

Nikovi su mi bili Bc_Trtantabula i Nicholas_Gambino...
Poslednja Izmena: Maj 11, 2009, 10:35:18 PRE PODNE od Nikola Milinkovic
Forum za bleyu, zabavu, druzenje, caskanje : www.zabava-bleya.com .. Posetite i registrujte se.. Hvala ;) Vidimo se tamo...

Citat: Nikola Milinkovic poslato Maj 09, 2009, 15:43:05 POSLE PODNE
Poz svima, Nikola Milinkovic, iz Beograda, imam 17 god...
Samp sam igrao oko godinu dana, na herzi,... Ne znam da scriptam :)) Sa drugarom uskoro otvaram Srpski server...

Za forum sam saznao preko maila od croherze... Toliko...

Dobrodosao Nikola,

Moj savjet ti je da polako podes citati tutoriale, tamo imas napisano za pocetak kako da napravis svoju DM skriptu pa onda kasnije predi na malo slozenije skriptanje, takoder imas scripting chat u kojem ako ti nesto nije jasno mozes pitati za pomoc ali svakako prvo tutoriale procitaj jer je tamo sve detaljno objasnjeno...

matejdz

samo da napomenem oko foruma... Mogao bi staviti da se vidi vishe tema u jednom podforumu...
Forum za bleyu, zabavu, druzenje, caskanje : www.zabava-bleya.com .. Posetite i registrujte se.. Hvala ;) Vidimo se tamo...

matejdz

Forum je jos u izradi, ali ce sve biti ubrzo gotovo, svi u to vjerujemo :)

samo da ima manje spamera ;)

Ma spamera je uvijek bilo i bit ce, ali zato ce biti i poseban dio foruma za ove malo koji vise pisu, a inace pretjerani spam ce se kaznjavati..

Kod mene na forumu se brishu svi postovi nevezani za odgovarajucu temu... a ovde napishu 20 postova bzvz... chisto da naguraju ;)

matejdz

Ne brini, dok malo se jos organizira, sve ce se ove teme kljucati i nece biti spama.

Gracias..