ITAcademy - iskustva

Započeo Bašovski, Februar 12, 2019, 21:44:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: v4yne1 poslato Mart 02, 2019, 15:32:07 POSLE PODNE
pricas gluposti.

govoris o liku koji je sam odlucio da snima za yt jer to voli i to ga zanima. lagano je naci posao za programera, samo ti treba znanje
Jesi ti normalan da dobijes znanje za programera za 1 godinu decko???
Ne bi postojao faks nego bi svi isli tamo

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: á—ªå,ä¹, poslato Mart 02, 2019, 15:42:12 POSLE PODNE

Dodacu to da diploma ITAkademije , vazi samo za srbiju , dok diploma Drzavnog vazi svud. Pre ce primiti nekog sa drzavnog neg sa privatnog , u sustini diploma ti nije potrebna , vec znanje , iskustvo , a to sve za 1Godinu , bez dodatnog usavrsavanja , tesko...

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Mister Naithan poslato Mart 02, 2019, 15:50:05 POSLE PODNE
Dodacu to da diploma ITAkademije , vazi samo za srbiju , dok diploma Drzavnog vazi svud. Pre ce primiti nekog sa drzavnog neg sa privatnog , u sustini diploma ti nije potrebna , vec znanje , iskustvo , a to sve za 1Godinu , bez dodatnog usavrsavanja , tesko...
Dobra je stvar sto mozes da polazes za Microsoftov sertifikat i Javin... Ali bolji je faks opet

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: á—ªå,ä¹, poslato Mart 02, 2019, 15:42:12 POSLE PODNE
'decko' nisam nigdje spomenuo da mozes steci znanje za 1 god.

skola za programiranje je nepotrebna. dosta ti je internet i volja... samo ne mozes nigdje bez dobrog papira tj. nekog certifikata/diplome

Citat: v4yne1 poslato Mart 02, 2019, 16:15:22 POSLE PODNE
'decko' nisam nigdje spomenuo da mozes steci znanje za 1 god.

skola za programiranje je nepotrebna. dosta ti je internet i volja... samo ne mozes nigdje bez dobrog papira tj. nekog certifikata/diplome

Mozes ako znas raditi xD

@Mister Naithan bez certifikata i neke diplome njih 5% dobije posao u bilo kojem sektoru, jest da kod programiranja diploma ne pokazuje baÅ¡ niÅ¡ta, ali u većini prijava za posao je meÄ'u requirments izlistano neÅ¡to Å¡to pokazuje tvoje znanje.

To što je neko odlučio da snima za YT je njegova stvar, mogao je imati doktorat i da se odlučio da mu je bolje snimati za YT on će to i raditi.

Dalje, programski jezik se može komotno savladati unutar 6-7 mjeseci ukoliko se vježba svaki dan, i savaki poslije toga ide lakše i lakše jer je prvi najteži.

IT Akademija nema samo priznanje diplome u Srbiji

Ne postoji fakultet "za programera" vec elektrotehnički gdje se ti ne posvećuješ samo programiranju vec drugim stvarim(matematika,fizika,elektronika,digitalni sginali, arhitekturi računara, računarskim mrežama, multimedijalni sistemi, vještačka inteligencija). Slobodno odi na stranicu nekog fakulteta, pogledaj plan i program i vidjet ćeš šta se sve radi. Dok u ITA 90% tvog gradiva i onog što učiš je vezano za smijer koji te interesuje tj. koji si upisao. Jer ti ako upises Java Dev ti učiš i radiš samo vezano za javu, ne radiš automatiku, elektroniku i ostale gluposti. To se razlika zašto fakultet traje 4 i više godina, a zašto ITA traje 1 godinu.

Fakultet ima svoje prednosti, ITA ima svoje. ÄŒak i bez ITA se programiranje može naučiti za one koji se snalaze po netu, meÄ'utim ima ljudi kojima ne ide baÅ¡ engleski jezik i žele da im bude lakÅ¡e zbog toga postoji ITA gdje imaÅ¡ profesore kojima se možeÅ¡ obratiti i koji ce ti objasniti stvari.

LP

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

@MEDO istina , ali ja gledam po sebi (muzika-Produkcija/DJ) , ne treba ti diploma ako znas raditi za Mixetom i talentovan si ili ako znas napraviti pesmu u softweru , ako me razumes. Poredjenje Programiranja i Ovog mog je malo , kako bih rekao , lose , jer su totalno dve razlicite svere rada , ali Iskustvo je Mama , Znanje je Tata , Diploma je samo cin ako me razumes

#UpravuSiSveStoSiRekao
#NisamIspratioITAkademiju
#NieBilaPriznataPre2GodineKolkoJaZnam

Citat: Mister Naithan poslato Mart 02, 2019, 17:06:39 POSLE PODNE
@MEDO istina , ali ja gledam po sebi (muzika-Produkcija/DJ) , ne treba ti diploma ako znas raditi za Mixetom i talentovan si ili ako znas napraviti pesmu u softweru , ako me razumes. Poredjenje Programiranja i Ovog mog je malo , kako bih rekao , lose , jer su totalno dve razlicite svere rada , ali Iskustvo je Mama , Znanje je Tata , Diploma je samo cin ako me razumes

#UpravuSiSveStoSiRekao
#NisamIspratioITAkademiju
#NieBilaPriznataPre2GodineKolkoJaZnam

To je sve kako ti kažeÅ¡, mozes ti imati diplomu ne znam ti kakvu, ali ako ne znaÅ¡ raditi 0 si. Ali isto bez te diplome nisi prispio nigdje, jer gdje god da odeÅ¡, pogotovo ako si stranac, samo ti kažu papir mi daj da znaÅ¡ da to radiÅ¡, pa cu te ja onda testirati da vidim znaÅ¡ li baÅ¡. To tako ide, prvo doÄ'eÅ¡ priložiÅ¡ diplomu, pa onda ideÅ¡ na razgovor za posao gdje te oni testiraju i gledaju da li stvarno znaÅ¡ da radiÅ¡ to

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Pa da , to tako ide , ali za rad od kuce sa klijentima , nepotrebna diploma , vise znanje i iskustvo xD al toe vec druga svera tog posla , ja gledam iz svoje svere , meni je totalno drugaciji nacin rada , ili znas ili ne znas , diploma ti ne vredi u DJingu i Produkciju  8)

Ps. Necu da pisem vise , ubice me @BaÅ¡ovski zbog obavjesti  :D :D