Pomoc oko cmd:togg

Započeo ★★Corona★★, Februar 06, 2019, 23:06:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Hteo sam da napravim da mi se gasi g chat od VIP igraca, dole ima primer kako je setovano ali za ceo server da je ugasen meni treba da svaki igrac moze da iskljuci g chat.. pa ako neko zna kako to ide ako moze da mi pojasni hvala!
Dio skripte[/b]: [ pawn ]vaš odgovor[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log)[/b]: [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem)[/b]: https://imgur.com/a/oMMBfmi

CMD:togg( playerid, params[] ) {
    if( PlayerInfo[ playerid ][ xAdmin ] < 6 ) return GRESKA( playerid, "Niste u mogucnosti koristiti ovu komandu.");
    if( ToggedG == true ) {
		ToggedG = false;
		SCM( playerid, BELA, "G chat je iskljucen !");

format( globalstring, sizeof( globalstring ), "TOGG | %s je ugasio G Chat.", ImeIgraca( playerid ) );
		AdminPoruka( NARACRVENA, globalstring );
	}
	else if( ToggedG == false ) {
		ToggedG = true;
		SCM( playerid, BELA, "G chat je ukljucen !");

format( globalstring, sizeof( globalstring ), "TOGG | %s je ukljucio G Chat.", ImeIgraca( playerid ) );
	}
	return 1;
}

ToggedG[MAX_PLAYERS]; umesto  ToggedG;

Onda dole

CMD:togg( playerid, params[] ) {
    if( PlayerInfo[ playerid ][ xAdmin ] < 6 ) return GRESKA( playerid, "Niste u mogucnosti koristiti ovu komandu.");
    if( ToggedG[playerid] == true ) {
		ToggedG[playerid] = false;
		SCM( playerid, BELA, "G chat je iskljucen !");

format( globalstring, sizeof( globalstring ), "TOGG | %s je ugasio G Chat.", ImeIgraca( playerid ) );
	}
	else if( ToggedG[playerid] == false ) {
		ToggedG[playerid] = true;
		SCM( playerid, BELA, "G chat je ukljucen !");

format( globalstring, sizeof( globalstring ), "TOGG | %s je ukljucio G Chat.", ImeIgraca( playerid ) );
	}
GAD SAM JA