OnPlayerEnterExitVehicle

Započeo Deken, Februar 03, 2019, 16:31:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): vaš odgovor
Dio skripte: [ pawn ]vaš odgovor[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike

Pozz napravio sam kao ako igrac radiposao i izadje iz vozila i ako se ne vrati u roku od 60 sekunde izadje mu poruka da se auto repsawnovalo ali ne radi uopste
public OnPlayerEnterVehicle(playerid, vehicleid, ispassenger)
{
if(PlayerInfo[playerid][RadiPosao] == 1 && GetPlayerState(playerid) == PLAYER_STATE_ENTER_VEHICLE_DRIVER)
{
SendClientMessage(playerid,-1,""CRVENA"[BD:RP]"BELA"Usli te u vozilo i spremni ste za rad!");
KillTimer(odbrojavanje[playerid]);
}
return 1;
}

public OnPlayerExitVehicle(playerid, vehicleid)
{
GetPlayerVehicleID(playerid);
if(PlayerInfo[playerid][RadiPosao] == 1 && GetPlayerState(playerid) == PLAYER_STATE_EXIT_VEHICLE)
{
SendClientMessage(playerid,-1,""CRVENA"[SEF]"BELA"Vratite se u vozilo u roku od 60 sekundi ili ce vas posao biti prekinut!");
odbrojavanje[playerid] = SetTimerEx("ODBROJAVANJE", 60000,false,"i",playerid);
}
return 1;
}
Poslednja Izmena: Februar 04, 2019, 21:39:32 POSLE PODNE od Bašovski

daj "ODBROJAVANJE" napiši tu, jer vidim napravio si tajmer a vjerovatno imaš ODBROJAVANJE u skripti
| Nick | Viserys Targaryen |

ops zab sam na to sry
forward ODBROJAVANJE(playerid);
public ODBROJAVANJE(playerid)
{
SendClientMessage(playerid,-1,""CRVENA"[BD:RP]"BELA"Niste usli u vozilo u roku od 60 sekundi i posao je prekinut!");
DeletePVar(playerid,"KosiTravu");
DeletePVar(playerid,"Dostavljac Betona");
PlayerInfo[playerid][RadiPosao] = 0;
return 1;
}

napravio sam sa addvehicleex tako da ne treba respawn problem je to sto meni poruka kad izadjem ili udjem u vozilo ne izlazi nisam naveo na pocetku

public OnPlayerStateChange(playerid, newstate, oldstate)
{
if(PlayerInfo[playerid][RadiPosao] == 1 && newstate == PLAYER_STATE_DRIVER)
{
SendClientMessage(playerid,-1,""CRVENA"[BD:RP]"BELA"Usli te u vozilo i spremni ste za rad!");
KillTimer(odbrojavanje[playerid]);
}
else if(PlayerInfo[playerid][RadiPosao] == 1 && newstate == PLAYER_STATE_ONFOOT)
{
SendClientMessage(playerid,-1,""CRVENA"[SEF]"BELA"Vratite se u vozilo u roku od 60 sekundi ili ce vas posao biti prekinut!");
odbrojavanje[playerid] = SetTimerEx("ODBROJAVANJE", 60000,false,"i",playerid);
}
return 1;
}

Probaj ovako