Windows butabilni USB

Započeo __vedran.xyz77, April 25, 2019, 20:53:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Cao svima, bio me smorio windows pa sam hteo da probam i linux skinuo ga instalirao sve full, medjutim nije mi se svideo i zeleo sam da ga vratim na windows, napravio butabila usb na linuxu i kada odem pri startu racunara u boot menu i selektujem USB, krece normalno system da se dize sa hard diska. pomislio sam prvo da nije do windowsa, skinuo sa drugog linka, opet isto, skinem win 10 sa zvanicnog microsoft sajta, isto. Onda sam pomislio da mi nije USB dobar skinem linux na usb i instaliram ga sve radi. A windows nece da li je neko uspoznat sa tim problemom ?

Joj buraz, nadam se da ce to sto pre, ono bar do kraja tvog raspusta xD
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

Imao sam takav problem,3 USB sticka rade ali taj na kojem ja imam sistem ne radi to jest neće da pokrene instalaciju.Ja sam uradio instalaciju preko drugog sticka.

Kako si ga pravio butabilnim?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Narezi zacas na DVD i cao xF

Pitaj ovde sledeci put , da ne gubis vreme dzaba   8)

Tako ne mozes oboriti linux xF

Koliko sam upucen , prvo moras formatirati USB , onda windows 10 skinuti i boot na usb , nakon toga moras u biosu pomeriti HDD x SSD na zadnje mesto , USB na Prvo , sacuvas i resetujes. 60% slucajeva radi.

Linux ne radi boot na usb dobro , to je cinjenica , a i cinjenica da kada isntaliras windows imaces problem.

Najbolje da odes do ortaka i narezes na Dvd ili boot na USB Windows 10. Kada instaliras Windows 10 , moras oboriti Windows i kompletno HDD Formatirati , pri rucnom gasenju PCa na dugme , prebacice se u SAFE  , SAFE cita ostatak Linux fajlova , i nema pomoci tu xF

To sto si uradio je glupo , postoji toliko VirtualMasina , skines i testas xF

Takodje classic boot sistem na linuxu ne radi , probaj ovako !

Poslednja Izmena: April 26, 2019, 11:26:50 PRE PODNE od Mister Naithan

Give Honor To The One Who Deserve It

Instalirao sam windows na D disk i formatirao C, sa stilom :P