[Pomoc] Error koji mi ide na zivce

Započeo Tony Zero, Septembar 14, 2010, 21:36:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ja sam dobio ravens mod da napravim scripting team,znaci da neko ukuca /scripteri i pokaze mu listu svih online scriptera i to
ali problem je kada compilam uvijek mi bude jedan error...ja sam mislio d aje problem u scripti koju sam pravio pa sam obrisao sve sta sma pravio,znaci obrisao citavu scriptu i opet dodao ravens mod koji nisam dirao..onda compilam da vidim jeli ovaj error od prije,ali osoba od koje sam dobio mod nema taj error
evo ga
C:\Documents and Settings\Name\Desktop\balkanpowerful\ser 0.3\gamemodes\mod.pwn(455) : fatal error 100: cannot read from file: "a_npc"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.
Poslednja Izmena: Septembar 14, 2010, 21:46:20 POSLE PODNE od LuKsA

Nemas u pawno/includes folderu a_npc.INC! Imas taj inc u 0.3b server packu
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

sad sam gledao i imam a_npc file...neznam u cemu je problem..

moras pokrenut u pawno file--->pawn.exe zatvorit i onda compilat...:D

Bloomer, sta ti pricas, nije pawn.exe, nego pawno.exe ;).. i da, imas ti taj a_npc, ali ti IMAS VISE pawnoa na compu, znaci moras napravit sto je ili bloomer reko, ili pa moras ubacit a_npc.inc u taj folder gdje je taj pawno kojeg ti trenutno koristis, tj. kojeg ti koristis kad compilas mod

Edit: Promjenio sam ti ime teme, procitaj ubuduce PRAVILA PODFORUMA!
Poslednja Izmena: Septembar 14, 2010, 21:46:10 POSLE PODNE od LuKsA

ja sam dobio folder balkanpowerful....osoba koja mi je poslala taj folder UOPSTE NEMA ERROR,i ja kada compilam bude error...tako da ja sam dobio sve sta mi je trebalo i sta je ta osoba imala bez errora,nista nisam mijenjao i imam error

**EDIT**
sada kada compilam samo pise ovo
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
Poslednja Izmena: Septembar 14, 2010, 21:55:46 POSLE PODNE od Willy

Reko sam ti sto trebas napraviti a ti samo kompliciras, poslusaj me i radit ce ti ;)

neznam sta oces da sa onim da kazes,ja imam svoj edit od GF moda i ovaj ravens mod..sta treba da uradim....isto sam sada imao errora sa GF modom koje nisam imao prije ali sam ih popravio

Sad radi kolko vidim si editao :).. onda ti je ok ako zeli compilat

meni GF radi,ja imam problem sa ravensom,sada nece ni da compila
Evo sta pise kod ravensa kada compilam
a evo kako bi trebalo,ovako je u mom GF editu koji vise nema errora

Header size:           5808 bytes
Code size:          1098716 bytes
Data size:          4424912 bytes
Stack/heap size:      16384 bytes; estimated max. usage=5103 cells (20412 bytes)
Total requirements: 5545820 bytes

mislim da se vidi razlika

LOL. Ovo je vrh. Ako ti dolje pisu ovi podatci to znaci da ti je skripta optimizirana ko baba u starackom domu.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

nikad nisam radio sa ravens modom pa neznam kako treba izgledati bez errora
moze LOCK