[Map]Burg

Započeo Justin Balaz, Maj 02, 2011, 12:36:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Solidno! 6/5 Nista posebno

ima losih djelova na mappi... 6/10
STRANICA U IZRADI

Malo staklo na vrhu burga nije uklopljeno i donji deo je malo prazan ali solidno 6/10

Niste realni u ocenivanju.

Slobodno zanemari ove loše ocene na početku,naravno da ovaj rad nije za 2/10,3/10,4/10,i to se može videti na prvi pogled. Mrzelo me je da tražim sve ali evo mog mišljenja za neke od vas koji ste komentarisali u ovoj temi:

Frankieâ,,¢ - Ovo je tvoj rad klikni me ? Uporedi slobodno,videćeÅ¡ da je burg bolji,a opet dajeÅ¡ ocenu nižu nego prosečnu ocenu ovog tvog rada. ÄŒekaj,i ovo je tvoje Klikni me? Daj uporedi tvoje radove sa ovim njegovim,razlika je jasna.

[NB]SrKi_KinG - Klikni me! Gledao sam tvoj rad i ovaj burg i opet mislim da je burg bolji,obe mape imaju greÅ¡ke ali na tvom radu su vidljivije i sam rad je lakÅ¡e napraviti,a opet si dao slabiju ocenu nego Å¡to su drugi dali tvom radu. Jel' to realno? Ali da ne ispadne da ja znam samo da dissujem ovaj rad mi se sviÄ'a iako bazen nije neÅ¡to,ali su recimo u istoj klasi kao i ovaj burg,sa tim Å¡to burg ima daleko slabije ocene. Klikni me

*BG*Nikola.pwn - Prelistao par strana boardova SA:MP Mape i Slike i video i nisam naÅ¡ao nijedan tvoj rad,Å¡to mi deluje kao da voliÅ¡ da se*eÅ¡ po tuÄ'em trudu. Ako imaÅ¡ neki rad daj link i ispravi me,dokaži mi da greÅ¡im.

|CE|SoNNix - Isto kao i za *BG*Nikola.pwn. Ako imaš neki rad daj link i ispravi me,dokaži mi da grešim.

danchy - Isto kao i za *BG*Nikola.pwn i |CE|SoNNix. Ako imaš neki rad daj link i ispravi me,dokaži mi da grešim. I da,mnogi serveri imaju rampe kod burga,šta je tu toliko čudno?

Nisam ja neki pro mapper ili ne znam ti ja Å¡ta,ja samo imam želju da znam zaÅ¡to niste realni? Dobro,svako ima pravo na svoje miÅ¡ljenje i ima svoj ukus,ali zapitajte se da li rad stvarno zaslužuje takve ocene? Sve i da nije neki jel' možete da prepoznate bar tuÄ'i trud? Zato su mi tipovi poput Gottija,Nena,mafice i ostalih likova koji stvarno poznaju mapanje mnogo draži,oni bar daju realnu ocenu,i kad rad nije neki opet umeju da prepoznaju kad se neko zalaže za mapanje nečega. Å to se mene tiče,ovaj rad je jaka osmica ili možda i slabija devetka,a razlozi su sledeći:

• Vrteći hamburger prolazi kroz staklo.
• Prazna prostorija tj. donji deo koji si ogradio staklom.
• Previše kazino stolova na vrhu.
• Ograde jedna na drugoj na onoj terasi.

Ako gledamo realno,ovo je za 7,5,ali znam da treba poprilično vremena da se ovo složi i to umem da cenim.
Eto,to je to,možda sam i zaboravio nešto što sam hteo da kažem ali šta je tu je. Nisam želeo nikoga da uvredim,ako jesam izvinjavam se,ali jednostavno mi je glupo da gledam kako ljudi samo upišu 5/10,3/10 i odu na sledeću temu,bez nekog objašnjenja.

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

PavleD

Nije nesto predobro ali et za trud pohvala 7/10

Prelose.

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.