[Pomoc]Problemcic

Započeo SlicK, Septembar 10, 2010, 22:49:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav...Evo htio bih napraviti da ako sam u nekom kaficu da mi svira muzika ( PlayPlayerSound(); ) probao sam ali neradi.Znam da je ovo lagano napraviti ali meni kako god napravim ne radi x]
Help me!
Mysterious roleplay

Moguce je da imas skracenu verziju san anderasa, znaci RIPanu verziju ili sta ja znam.. :) najvjerojatnije zbog toga
Poslednja Izmena: Septembar 10, 2010, 22:52:46 POSLE PODNE od LuKsA
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: LuKsA poslato Septembar 10, 2010, 22:52:35 POSLE PODNE
Moguce je da imas skracenu verziju san anderasa, znaci RIPanu verziju ili sta ja znam.. :) najvjerojatnije zbog toga

Ne...Inace vec koristim zvukove i rade ;) Samo neka mi netko objesni na koj nacim da to napravim...Da ne trosim vrijeme sa tim...Nije do SA!
Mysterious roleplay

Primjer: PlayerPlaySound(playerid, ID Sounda, X, Y, Z);// - X Y i Z moraju biti 0 ako zelis da bas svira igracu kod njega, znaci ko primjer na wikiu:

PlayerPlaySound(playerid, 1130, 0.0, 0.0, 10.0);//sto vise udaljis x y i z od igraca, to ce biti zvuk tisi

Ma znam , ali ne kuzim kamo da stavim,probao sam ispod custom pickups (GF) ali neradi!

EDIT: Znam napraviti u komandi ali ovako ne...:/
Poslednja Izmena: Septembar 10, 2010, 22:57:40 POSLE PODNE od â–º|Slick|Crack|â—„
Mysterious roleplay

Pod CustomPickups moras stavit

PlayerPlaySound(i, 1130, 0.0, 0.0, 10.0);//

Mozda stavljas

PlayerPlaySound(playerid, 1130, 0.0, 0.0, 10.0);

Ako me shvacas sta govorim, ako stavljas pod CustomPickups, napravi nesto ovakvog

if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, x,y,z))
{
     PlayerPlaySound(i, 1130, 0.0, 0.0, 10.0);
}

Nesto sam primjetio...Odkad sam stavio 0.3b verziju servera CustomPickups ne radi uopce,sta god da stavim ispod...Neznam u cemu je problem!
Mysterious roleplay

NEma to veze do 0.3b to si ti nesto zeznuo.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: LuKsA poslato Septembar 10, 2010, 22:55:24 POSLE PODNE

PlayerPlaySound(playerid, 1130, 0.0, 0.0, 10.0);

Izvini ako smaram de onda stavim to pod cega ? msm na ono pod GameModeInIt ? ...  :-\

ako zelite da muzika svira na otvorenom prostoru, samo koristite funkciju IsPlayerInArea