Zamrzavanje ekrana u SAMP-u

Započeo xKristijan, Decembar 11, 2018, 13:22:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovk prije je sve normalno radio samp na laptopu bez laga itd, cak sam mogao snimati normalno,  sada mi se desava da se zamrzne ekrana tipa svako par minuta ekran se zamrznet na 3-4sec poslije toga nastavi normalno radit bez laga i tako opet... cistio sam ono appdata itd... ali nista nije pomoglo

Citat: Kico. poslato Decembar 11, 2018, 13:22:13 POSLE PODNE
Ovk prije je sve normalno radio samp na laptopu bez laga itd, cak sam mogao snimati normalno,  sada mi se desava da se zamrzne ekrana tipa svako par minuta ekran se zamrznet na 3-4sec poslije toga nastavi normalno radit bez laga i tako opet... cistio sam ono appdata itd... ali nista nije pomoglo
ako mislimo na isto men se prije desavalo tako isto cijeli mi kompjuter bilo koja igra i samp stane na 10-20 sekundi i vise ja sam ocistio prasinu ali opet isto i digo sam ponovno sistem i rijesio sam problem najvjerovatnije treba ti novi sistem i men je tako ako mislimo ja i ti na isto! a ja kosto vidim mislimo na isto  8)

Ja sam takodjer imao problem par puta,rjesenje je novi windows :D nema druge koliko ja znam :P

Fala momci nema problema sutra ide novi ahaha  :P