Unicate Gaming - (Edit+Speedo)

Započeo BracaFile, Januar 01, 2019, 23:38:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Izradio: Ja(File Hernandes)

Vrijeme izrade: 15 minuta ako cemo iskreno sve sam spremio prije nego sto sam poceo raditi i samo cik cik i zavrsio.

Slika:KLIKNI ME <  8)

Komentar: E ovako posto ne znam dal vlasnici UG-a imaju accounte na ovom forumu i dal prate ovaj potforum... al samo da na pomenem da ovi textdravovi su znaci kopirani i nemam nikakvu namijeru da ih izbacujem zbog necega.. znaci vlasnike ne poznajem niti sam u ikakvoj svadji sa istima znaci ovo sam uradio za svoju dusu jer su mi se svidjeli ovi tdovi.. i naravno da napomenem ovu temu i ime iste.. znaci "(Edit+Speedo)" znaci taj Edit sam mislio kao kopiran ili vec kako da se izrazim.. nisam pravio slicne tdove i onda mijenjao vec napravio iste koliko sam mogao skros i objavio na forum. poy svima i pozdrav posebno ako neko gleda od vlasnika od UG-a.. <3 <3

Nisu losi. Ti TDovi su trebali ostati na UG ali su objavljeni radi jednog debila :)

Citat: | Beka | poslato Januar 01, 2019, 23:43:26 POSLE PODNE
Nisu losi. Ti TDovi su trebali ostati na UG ali su objavljeni radi jednog debila :)

Eeeee ja se malo sjeba onda :D :D .. samo ne vidim razloga da odma ubacujete neke nove tdove jer se zna da su ti isti pravljeni za UG .. :D msm ono po logici to su vasi tdovi i ono pravljeni su za zajednicu a ne za nekog :D ali sto se mene tice ovi TDovi su oke :D

Citat: file. poslato Januar 01, 2019, 23:45:49 POSLE PODNE
Eeeee ja se malo sjeba onda :D :D .. samo ne vidim razloga da odma ubacujete neke nove tdove jer se zna da su ti isti pravljeni za UG .. :D msm ono po logici to su vasi tdovi i ono pravljeni su za zajednicu a ne za nekog :D ali sto se mene tice ovi TDovi su oke :D

Ne volim iskreno kad uradimo nesto svoje da ispadne ekstra da se objavi to ako razumes :/

FsO

*

nisi trebo da se mucis, imam originalne tdove od unicate
Vandals Project OGC
[size=11.25pt]Vandals Project OGC[/size][/font]
[/color]

Citat: Skorpija poslato Januar 02, 2019, 00:23:30 PRE PODNE
nisi trebo da se mucis, imam originalne tdove od unicate

agagagaga nisam ni reko da radim za nekog i da bi objavio i da bi ispo faca.. vec sam radio za svoju dusu da imam jer su mi se svidili tdovi :D i onda sam tjeo da podijelim "sa vama" da vidite kako sam uradio xd i tjt.

Lepo
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Želimo battle TextDrawatelja hahaha
哈里斯--