Pocetak skriptanja

Započeo Salvi, Novembar 25, 2018, 19:36:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Nije problem nego imam pitanje
Dio skripte: Ma nije nikakav problem nego stvarno bih volio nauciti skriptati,ali nikako mi ne ide na yt ima par klipova i to nista nije povezano itd.Ako netko ima savjet neki preko cega cu brze naucit od cega da krenem ili ako ima neki skripter slobodan da bi mi htjeo objasniti i radit samnom da skuzim to
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]//[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //

Ovako brt ja nisam neki skripter niti znam puno toga ali vecinu sto znam sam naucio preko yt i ovog foruma pocnem raditi neku skriptu izbaci mi error i sve kopiram liniju error server log i postavim ovdje gdje ima jako puno ljudi koji znaju to raditi pa ti savjetujem uzmi neku skriptu jednostavnu i pocni preureÄ'ivati dodaji komande itd ugl eo ti link od lika od kojeg sam gledao klipove dosta i uz njih i ovaj forum dosta toga i naucio  https://www.youtube.com/user/sadgoatproduction i ovdje postavljaj sve errore ima ljudi koji ce ti pomoci i ja ako budem mogao naravno pozz ako trebas nesto jos javi se u pp

javi se preko privatne poruke ... pomoc cu ti ja
69

Citat: youngdeal poslato Novembar 25, 2018, 19:48:54 POSLE PODNE
javi se preko privatne poruke ... pomoc cu ti ja

KAO STO REKOH IMA DOBRIH LJUDI OVDJE :P

Evo druze ovako i od mene jedan savet, kako sam ja poceo uciti i kako ucim, ja se ne bavim skriptanjem dugo, nekih 2-2.5 meseca (s' tim sto imam nekog malog znanja iz programskog jezika C) i poceo sam uciti skriptati radeci mod od 0, dosta mi je pomogao YT tacnije SadGoat,  ovaj forum i https://wiki.sa-mp.com/ , moj ti je savet da krenes da radis od 0 tako ces najlakse razumeti sta radis i kako radis, a da editujes mod gotov dosta ce ti vremena trebati da razumes to sto je napisano, druge modove koristi da vidis kako je neka komanda napravljena, poslovi itd itd... vremenom ces razumeti, i naravno kad god ti izbaci gresku neku ovde okaci ima ljudi koji ce ti pomoci  :)