Oko ucitavanja mapa

Započeo ShomY071, Novembar 15, 2018, 20:09:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Imam dosta mapa na srvu, i sada sam na sve to jos dodao sneg po LSu, objekti se malo slabije ucitavaju, tacnije ucitavaju se, ali kada se priblizis njima, tako da izgleda mnogo ruzno samo ako se udaljis neki 50 metara... Updejtao sam streamer, podesio u server.cfg i rejt i distance ali ne menja nista... Zna neko kako bi mogao da sredim to ?

Dio skripte: //
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://imgur.com/a/tz4zSxr  (Sneg bi trebao da bude na putu + ne vidi se VW znak...)

Prodji kroz mape obrisi nepotrebne, podesi distancu svake mape posebno stavi 300 ili 600

Stavi map kodove u dynamic object i napraviti pwn file u filterscript za mape.

I LOVE VODKA AND SLAV COUNTRY'S

Jel si siguran da ce pomoci prebacivanje u FS fajl ?

Kao sto je receno prebaci u poseban fajl sve mape, obrisi nepotrebne, stavi da su dynamic i podesi distance tjt sve su ti napisali

Prebacivanjem mapa u drugi module ti neće niÅ¡ta poboljÅ¡ati učitavanje istih, jedino da smanjiÅ¡ broj objekata, CreateObject zamjeni sa CDB, jer CreateObject zauzima broj mogućih streamovanih objekata za igrača. TakoÄ'er provjeri da li imaÅ¡ nepotrebne mape interijera koje su blizu drugih mapa, ja sam nekih 10ak dana uklanjao nepotrebne mape sa ZP moda, takoÄ'er premjeÅ¡tanje interijera na dijelove mape koje nećeÅ¡ populirati sa mapama će ti poboljÅ¡ati performans streamovanja objekata.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Oke, predpostavljao sam da nece pomoci prebacivanje u poseban fajl, ugl hvala svima