Pomoc u vezi Dubai moda tj. tacnije Old Europe moda!

Započeo Miki_Lamza, Novembar 06, 2018, 18:10:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Setovanje admina
Dio skripte: Rcon provera na modu ima i kada sebe dodam u tu rcon proveru u skripti udjem na server i ulogujem se na rcon koji je u cfg-u i server me izbaci pise selrver closed the connection i tako isto i kada ne dodam svoj nick u tu rcon proveru!Hitno mi je potrebna pomoc da to resim!Onome ko mi pomogne dacu nagradu u zavisnosti sta se dogovorimo!
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://imgur.com/a/WZEDTvZ

Evo pronasao sam i malo izmenio.
Nadji ovo u skripti "OnRconLoginAttempt" i zameni celo sam ovim mojim.
Nadji ovo u skripti "OE_SKRIPTER i OE_VLASNIK" stavi svoj nick kojikoristis na serveru na neko od ta dva.
Ime_Prezime(moras i _ ako je imas u nicku)
public OnRconLoginAttempt(ip[], password[], success)
{
    if(strfind(password, "%", true) != -1) { return 1; }
	new test[400], test1[400], plip[32], playerid;
	foreach(Player, i)
	{
		GetPlayerIp(i, plip, sizeof(plip));
		if(strcmp(plip, ip) == 0)
		{
			playerid = i;
		}
	}
	if(success)
	{
		if(!strcmp(GetName(playerid), OE_SKRIPTER, true)) || if(!strcmp(GetName(playerid), OE_VLASNIK, true))
		{
			format(test,400,"{95AB09}!(warning) %s se ulogovao na RCON!", GetName(playerid));
	   		format(test1,400,"RCON: %s se ulogovao na rcon! [ip: %s]",GetName(playerid), ip);
		}
		else
		{
			format(test,400,"{95AB09}!(warning) %s je pokusao da se uloguje na RCON, ali nije uspeo! (used pass: %s) [ip: %s]",GetName(playerid), password, ip);
	    	format(test1,400,"RCON: %s je pokusao da se uloguje na rcon, ali nije uspeo! (used pass: %s) [ip: %s]",GetName(playerid),password,ip);
  		 	lz_Kick(playerid, "Rcon pokusaj");
		}
	}
	else if(!success)
	{
	    format(test,400,"{95AB09}!(warning) %s je pokusao da se uloguje na RCON, ali nije uspeo! (used pass: %s) [ip: %s]",GetName(playerid),password,ip);
	    format(test1,400,"RCON: %s je pokusao da se uloguje na rcon, ali nije uspeo! (used pass: %s) [ip: %s]",GetName(playerid),password,ip);
	}
	PorukaSuvlasniku(ZUTA,test,1);
	RconLog(test1);
	return 1;
}