[TextDraw] VictorVille NYE TextDraw Pack

Započeo Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _, Oktobar 27, 2018, 23:59:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Posto nam se blizi novogodisnji i bozicni praznici,moja malenkost je odlucila da to doceka sa dostojanstvom i za tu priliku napravi jedan kompletan paket textdrawova koje cu koristiti na mom projektu :)
Za sada sam stigao da napravim samo Register TextDrawove i ima dve verzije,pa bih vas zamolio da pored toga sto cete mi oceniti i reci sta valja sta ne valja(logicno) da mi kazete koji da izaberem :) (mislim to je isti dizajn samo na jednoj verziji je jedna boja a na drugoj druga boja)
Da ne duzim dalje,pogledajte ;)

EDIT: Kada budem zavrsio sledece ubacicu u ovu temu,da ne otvaram sto tema :D

Citat: #TheV1nny_ poslato Oktobar 27, 2018, 23:59:08 POSLE PODNE
Posto nam se blizi novogodisnji i bozicni praznici,moja malenkost je odlucila da to doceka sa dostojanstvom i za tu priliku napravi jedan kompletan paket textdrawova koje cu koristiti na mom projektu :)
Za sada sam stigao da napravim samo Register TextDrawove i ima dve verzije,pa bih vas zamolio da pored toga sto cete mi oceniti i reci sta valja sta ne valja(logicno) da mi kazete koji da izaberem :) (mislim to je isti dizajn samo na jednoj verziji je jedna boja a na drugoj druga boja)
Da ne duzim dalje,pogledajte ;)

EDIT: Kada budem zavrsio sledece ubacicu u ovu temu,da ne otvaram sto tema :D
Jako fino

Pohvale za trud, nista veliko a jednostavno :) plus kako dolazi uskoro bozic i ng hajpuje me tkd ono 10/10 od mene :) :*

Solidno, pohvale za trud

bilo je lijepo dok je trajalo.