[Savjet] Foreach

Započeo ZicMortal, Septembar 10, 2010, 11:56:44 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

ZicMortal

Prije par tjedana dok sam jos bio na 0.3a (neznam tocno) ubacio sam foreach... sve je bilo ok... ali zanima me to šta sam sad gledao temu piše 0.3a compatabile (tak neš), dali to ima utjecaja na to šta sam se ja prebacio na 0.3b ili ne?

Isto tako primjecujem mnoge mutave bugove u 0.3b koji uopce nisu bili na 0.3a. Primjerice house textdrawovi mi nerade, 3d textovi se ne updateaju (na 0.3a uvijek jesu), konektam se i dobijem kick. Ban je isto nešta mutav (banali smo likove sa istim ipom uvijek) i sl. Jeli se to i vama dešava?

sa 0.3b samp klijentom trebaju biti fixani mnogi bugovi,a ti si ih dobio jos ???

Za ban napravi varijablu primjera: pBanned, provjerava na onplayerconnect.. znas i sam valjda

Ovo ne kuzim zasto TXDovi ne rade, moralo bi radit, ja prebacivao mod i sve radilo

Foreach meni radi normalno na 0.3b(barem meni)

Kako se "konektas i dobijes kick"?
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

mozda ono kada trebas sifru ukucati odma ti pise ServerCloserTheConnection,tako je i meni nekada

Citat: ZicMortal poslato Septembar 10, 2010, 11:56:44 PRE PODNE
Prije par tjedana dok sam jos bio na 0.3a (neznam tocno) ubacio sam foreach... sve je bilo ok... ali zanima me to šta sam sad gledao temu piše 0.3a compatabile (tak neš), dali to ima utjecaja na to šta sam se ja prebacio na 0.3b ili ne?

Isto tako primjecujem mnoge mutave bugove u 0.3b koji uopce nisu bili na 0.3a. Primjerice house textdrawovi mi nerade, 3d textovi se ne updateaju (na 0.3a uvijek jesu), konektam se i dobijem kick. Ban je isto nešta mutav (banali smo likove sa istim ipom uvijek) i sl. Jeli se to i vama dešava?

Jel si napravio array tako da za svaku kucu 3DTEXT ima svoj id?
I reci mi kako si definirao iterator za kuce.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

ZicMortal

Citat: LordShigi poslato Septembar 10, 2010, 14:32:20 POSLE PODNE
Citat: ZicMortal poslato Septembar 10, 2010, 11:56:44 PRE PODNE

Jel si napravio array tako da za svaku kucu 3DTEXT ima svoj id?
I reci mi kako si definirao iterator za kuce.

3d text se updatea slično na foru OnPropUpdate, naci sve kuce i svi bizzovi sa 3d textom se updateaju i to mi je RADILO, sad nest zajebava. A ovo drugo... sta ti balaznis? Sta se tu ima definirat?

Citat: LuKsA poslato Septembar 10, 2010, 13:14:16 POSLE PODNE
Za ban napravi varijablu primjera: pBanned, provjerava na onplayerconnect.. znas i sam valjda

Ovo ne kuzim zasto TXDovi ne rade, moralo bi radit, ja prebacivao mod i sve radilo

Foreach meni radi normalno na 0.3b(barem meni)

Kako se "konektas i dobijes kick"?

Ma nekuzite vi, kakav pBanned??? mene jebe sama funkcija Ban(playerid); tj. da mu bana IP, prije par dana to mi uopce nije funkcioniralo. I sad sam sredjivao to sa Kick(playerid); i uopce mi nema smisla zasto ponekad ja i moji igraci dobe kick kad se konektaju. Mutavo...

Citatsa 0.3b samp klijentom trebaju biti fixani mnogi bugovi,a ti si ih dobio jos Š?

A ti ne govori kad nemas pojma, nije isto bug sa klijentom i bug sa skriptom.
Poslednja Izmena: Septembar 10, 2010, 19:05:56 POSLE PODNE od ZicMortal

Meni su takoder na 0.3a radili 3d textovi na kucama i bizzovima a sad nece...sve sam probao i neradi!  ::)
Poslednja Izmena: Septembar 10, 2010, 19:13:32 POSLE PODNE od â–º|Slick|Crack|â—„
Mysterious roleplay

Pa kazem ti, taj problem sam imao na mexicu i popravio sam ga onako kako sam rekao. Ako ti stavis ovako kako ce server znati kojem IDu kuce editati 3DTXT. A za iteratore procitaj nekakvu dokumentaciju za foreach.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

ZicMortal

Jucer sam popravljao Å¡ta se dade... 3dtextovi sad rade kao i prije, normalno se updateaju... kick i ban su sad ok (recompile sa novim incudeovima), foreach je ok... ali jos uvijek imam problem sa housetextdrawovima za koje mi prikazuje samo od kuce ID 0 (sve je isto kao i na 0.3a) ... da nije to do foreach?