Zamjena: PUBG, GTA 5, Rocket League, ETS 2, CS 1.6

Započeo Muma, Septembar 29, 2018, 19:59:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Prodajem/mjenjam u neku ruku ove igre na 2 acca.

1. Account sa: PUBG u zamjenu tražim donaciju na Skill Areni Spec Nick koja je 1000 RSD = 65 Kn = 17 KM
2. Account sa: CS 1.6 / CS.CZ / ETS 2 / Rocket League / PayDay2 (steam lvl acca 3) u zamjenu tražim donaciju za VIP 5 + Full skill koje je ukupno 1500 RSD = 26 KM = 100KN

umjesto accounta br 2. može i GTA 5 na Social Clubu, 50+ lvl i 60+m $$

Ne idem prvi ali 100% bez prevare ko me barem malo poznaje onda zna kakav sam, znači kada se donira i administracija prihvati donaciju izmjeniš podatke, dajem ti guard dok i email ne izmjeniš i to je to.

bump

gta 5 zamijenjen

ostao PUBG = donacija SPEC NICK, vidite sve gore već

Citat: .ксундер poslato Oktobar 01, 2018, 19:49:31 POSLE PODNE
ready to scamm

A mislio sam da si 'gospodin' a praviÅ¡ se budala. Koliko treba da vjerujeÅ¡ ljudima koje barem putem foruma poznajeÅ¡ ili iz viÄ'enja ? I ja sam tražio donaciju od 20 eura prije par tjedana i doÄ'e mi jedan fin momak preko PP i kaže uplatio sam ti i ja mu lijepo vratim nakon mjesec dana. A jbg ljudi danas.

Citat: .ксундер poslato Oktobar 01, 2018, 22:28:23 POSLE PODNE
@muma. mislim ja na ekonomiju servera ne brini se
jbt ekonomija, ajde i pare, ali izbaci onaj "blic" kad te uhvati, ubi u oči, taman se riješiš jednog timera grr

Citat: muma. poslato Oktobar 02, 2018, 12:59:48 POSLE PODNE
jbt ekonomija, ajde i pare, ali izbaci onaj "blic" kad te uhvati, ubi u oči, taman se riješiš jednog timera grr

Ne smetaju serveru tajmeri kada ih znas koristit grr :DD