Opravka ventilatora .

Započeo Bakir, Septembar 28, 2018, 18:30:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ne znam iskreno šta ti znači ovo reklamiranje...Nećeš se ti proslaviti ako se na ovakav način misliš probiti..Nije mi jasno zašto ti dopuštaju da ovo radiš..Podržavam svaku vrstu reklamiranja ali kada se netko potrudi da reklamira nešto,ali netko tko samo zalijepi 3x link i dolazi samo zbog toga na forum to je spam. ( Dovoljno je da pogledate njegove prethodne teme )

Nisam ti nikad ušao na taj link i odbija me sami način reklamiranja i to lijepljenje 3x linka isl , isl. Da je nekoga zanimalo nešto od tvojih prvih 10 videaa koje si okačio ovdje pretplatio bi ti se na kanal i dobivao bi obavijesti.Nema potrebe za reklamiranjem na ovakav način.

Citat: Paul Castellano poslato Septembar 28, 2018, 18:51:59 POSLE PODNE
Ne znam iskreno šta ti znači ovo reklamiranje...Nećeš se ti proslaviti ako se na ovakav način misliš probiti..Nije mi jasno zašto ti dopuštaju da ovo radiš..Podržavam svaku vrstu reklamiranja ali kada se netko potrudi da reklamira nešto,ali netko tko samo zalijepi 3x link i dolazi samo zbog toga na forum to je spam. ( Dovoljno je da pogledate njegove prethodne teme )

Nisam ti nikad ušao na taj link i odbija me sami način reklamiranja i to lijepljenje 3x linka isl , isl. Da je nekoga zanimalo nešto od tvojih prvih 10 videaa koje si okačio ovdje pretplatio bi ti se na kanal i dobivao bi obavijesti.Nema potrebe za reklamiranjem na ovakav način.
ja nzm sto jos nije banovan .. xD @Senjur337

Citat: Zile42O poslato Septembar 28, 2018, 19:46:13 POSLE PODNE
Ispravka @Senjur337_
@Senjur337_ je nepostojeci korisnik. (opusteno, desavalo se i u osnovnoj da n zamene sa j.)
Ja ne mogu nikoga banovati, samo mogu zakljucati temu.
Sudeci po tome da niko od s moderatora nije jos uvek nista uradio, ne verujem da ce on biti banovan zbog ovoga. (pricam o Bakiru ne o Paulu)
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Sejnur337_ poslato Septembar 28, 2018, 20:39:16 POSLE PODNE
@Senjur337_ je nepostojeci korisnik. (opusteno, desavalo se i u osnovnoj da n zamene sa j.)
Sudeci po tome da niko od s moderatora nije jos uvek nista uradio, ne verujem da ce on biti banovan zbog ovoga. (pricam o Bakiru ne o Paulu)

Ja nisam ni rekao da se mora banati korisnik niti ima nekog realnog razloga za to.Ali mi je postalno iritantno gledati njegove teme koje su bez ikakvog smisla gdje on samo napiše riječ od 3 slova i ostavi 3 linka od svog videa i to je to.

Pravila offtopik boarda:
CitatReklamiranje (posebno u Glavnom razgovoru) ->
Piše posebno tamo,ali važi za cijeli forum..valjda

Ja nemam ništa protiv da je on napravio jednu temu za svoj kanal i da je pitao za mišljenje o svom radu.Ali ovakav bezobrazluk i svaki video spamati reklamama koje nikome očito nisu zanimljive(Jer ih nitko i ne komentira).Ne miješam se ja u posao moderatora,ali ovo mu je već 20ta tema pa mi je malo zasmetalo..

Ako pogledamo prve postove ovog korisnika(2016 godina) vidjet ćemo da je i tada reklamirao,odnosno čitavo vrijeme na ovom forumu neÅ¡to reklamira i pokuÅ¡ava da stvori neku korist od ovog foruma(a to mu ne ide od ruke) a ovaj forum zauzvrat ne dobiva niÅ¡ta od njega(Mislim da znate na Å¡ta mislim...Nema Forum niÅ¡ta od njega Å¡to doÄ'e ovdje samo kada objavi novi video i zaspama nam.Ajde da je neki aktivan član foruma pogledao bi mu kroz prste tih par reklama)

2016 ta godina;isti način

Citat: Sejnur337_ poslato Septembar 28, 2018, 20:39:16 POSLE PODNE
Izvini brate :D

Ne mogu da vjerujem da za 2 godine nije u stanju da promjeni način reklamiranja, i glup bi skontao da od ovog nema ništa

bilo je lijepo dok je trajalo.