Treba mi vase misljenje (Da li se ISPLATI)?

Započeo Bespomocni Skripter, Septembar 16, 2018, 21:54:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imam jedan cs 1.6 server, tj. zamenik head admina sam tamo, i sada u server je bas ulozeno (kgb premium lokacija 32 slota, redirect sa gvsd, mesecni boost, znaci ceo dan 32/32), e sada, ja sam pricao sa oba vlasnika, prvi je rekao da nece koristiti FORUM (koji sam zavrsio, jos samo sutra JA da platim, znaci ja sam se ponudio da platim .com domenu i hosting (eXperience))
Kada sam pitao drugog vlasnika (zamenik vlasnika isti qrac), on je rekao da je to bacanje para i da se ne isplati, ja opet ne mislim tako, nekako mi je bolje kad neko unese darkwood u google da mu izbaci server, ili npr ima online diskusija / zahtev za unban / donacije i ostalo), pa sta vi mislite, isplatili se imati forum za cs 1.6 server? :)
Poslednja Izmena: Septembar 16, 2018, 21:57:11 POSLE PODNE od Bespomocni Skripter
- Mesecni boost pusten ! -
193.104.68.23:27017

Bilo bi bacanje da ti je prazan server to jest da ti postane prazan nakon mjeseca dana a ti platio sve. Tako da ono, bacanje nije ali pricekaj da vidis gdje si ako ste novopeceni.

To je jako bitno i osnova svega imati forum, vlasnici su onda neodgovorni na neki nacin, samim uvodjenjem web supporta za Counter Strike server je dobra stvar, pregled banova, demo-evi, itd. Jako je bitno imati to, jer sto da ne, znaci dosta, resavas zahteve igraca i samim tim ne opterecujes se mnogo, neki koriste fb (za davanje demoa itd - zahtev za unban) grupe ovako je lepse i simple je.

Ovisi.To bi vi najbolje trebali znati.
Imate li stalne igrače ili su to uvijek novi koji dolaze od boosta? Ako su to uvijek novi igrači onda se vjerovatno i ne isplati uzimati Forum,ako imate dio stalnih igrača onda defintivno da.

Citat: Avast poslato Septembar 16, 2018, 22:02:26 POSLE PODNE
Bilo bi bacanje da ti je prazan server to jest da ti postane prazan nakon mjeseca dana a ti platio sve. Tako da ono, bacanje nije ali pricekaj da vidis gdje si ako ste novopeceni.
Vlasnik Serbian Army-a otvara... Jedan od naj srv prosle god, bio u top 15 na gt.rs
Citat: Paul Castellano poslato Septembar 16, 2018, 23:24:24 POSLE PODNE
Ovisi.To bi vi najbolje trebali znati.
Imate li stalne igrače ili su to uvijek novi koji dolaze od boosta? Ako su to uvijek novi igrači onda se vjerovatno i ne isplati uzimati Forum,ako imate dio stalnih igrača onda defintivno da.
Imamo stalne igrace, 100 istih ugl, svi se bore previse, top15 se svaki dan menja, dodju - ne idu nigde... :D
- Mesecni boost pusten ! -
193.104.68.23:27017

Probaj :D neces znati ako ne probas,1 mjesec pa vidi kako bude islo :P

Hvala svima ðŸ˜, A meni je glupo da platim forum, znam da server kida, i znam kakvo je olaksanje imati forum, ne moras se jebat na fb grupi (kao sto je ovaj gore napisao), uvek znas kada si i koga banovao, ovako listaj fb gr + ko danas koristi fb? Ae bre

Ne znam kojom logikom se vode ako su toliko vec ulozili zasto ne nastave, pokusaju okupiti neki community pod tim imenom i odraditi nesto ozbiljnije.

Nadjes sebi odgovorne ljude,ako stvaraš nešto jako nadjes sebi mjesecni boost i imaš igrace 32/32

To bi zavisilo od igraca.. dal imate stalne igrace koje vidjate stalno itd kako vec da se izrazim.. pusti jos neko vrijeme pa vidite i inc moze ime cs servera mozda ga "poznajem" jer i ja igram 1.6 dosta u slobodno vrijeme