Pomoc oko disarm sistema

Započeo Nure, Septembar 23, 2018, 17:09:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: PazzOnee poslato Septembar 23, 2018, 20:17:34 POSLE PODNE
Daleko bilo da radis kako sam ti ja rekao da ubacis, da imas imalo iskustva ovo ti se ne bi desilo...
Ubacio sam sve kako treba ali ja kad pucam opet mi stoji gun u ruci i ne pise u cetu "Imas disarm"

Citat: PazzOnee poslato Septembar 23, 2018, 20:45:37 POSLE PODNE
Naravno :D Srecno sa ucenjem :P
Hvala brate,jel znas kako da resim ovo,ne ide mi nesto.. :))

Pa je l si disarmovao sebe?
Posalji mi ResetPlayerWeapons

tb je ovaj dio skripte uredu .naprvi sebi cmd da ti ispise vrijednost PlayerInfo[playerid][pDisarm] prije neg sto test ovo

Citat: PazzOnee poslato Septembar 23, 2018, 21:06:32 POSLE PODNE
Pa je l si disarmovao sebe?
Posalji mi ResetPlayerWeapons
Disarmovao sam...Kakav resetplayerweapons? Imam to na /askinioruzije komandi i kad pucas na spawnu da ti oduzme i na jos par mesta ima

Citat: PazzOnee poslato Septembar 23, 2018, 21:18:32 POSLE PODNE
Posalji cmd kojom disarmujes

[pawn]YCMD:disarm(playerid,params[],help)
{
    #pragma unused help
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"MG:RP "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
    new pid,vrijeme,razlog[128],str[128];
    if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 5 ) return SCM(playerid, -1, ""CRVENA"Samo A5+");
    if(AdminDuty[playerid] == 0 ) return SCM(playerid,-1,""CRVENA"MG:RP "SIVA"Morate biti na Admin duznosti!");
    if(sscanf(params, "uis[48]", pid,vrijeme,razlog)) return SCM(playerid,-1,""SIVA"MG:RPPomoc | "BELA"/disarm [id] [vrijeme(minut]] [razlog]");
    if(PlayerInfo[pid][pDisarm] == 1) return SCM(playerid,-1,""SIVA"(GRESKA) Taj igrac je vec disarmovan!");
    if(!IsPlayerConnected(pid)) return SCM(playerid, -1, ""CRVENA"MG:RP "SIVA"Pogresan ID!");
    PlayerInfo[pid][pDisarm] = 1;
    PlayerInfo[pid][pDisarmVreme] = vrijeme * 60;
    format(str,sizeof str,""CRVENA"Disarmovani ste od strane admina %s | "CRVENA"Razlog: "BELA"%s! | "CRVENA"Vrijeme :"BELA" %d minuta", GetName(playerid),razlog,vrijeme);
    SCM(pid,-1,str);
    format(str,sizeof str,""ZUTA"Disarmovali ste igraca %s | Razlog: %s!", GetName(pid),razlog);
    ResetPlayerWeapons(pid);
    SCM(playerid,-1,str);
    return 1;
}[/pawn]

Resio sam,problem je bio dobro je ovo sto si prvo napisao samo sam trebao umesto pDisarm = 1 trebao da stavim pDisarmVreme >0 i da mu oduzmem oruzije ispod
lock hvala ti puno brate moj