Upwork/Freelancer

Započeo Tosic ツ, Avgust 17, 2018, 13:20:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ako neko ima iskustva sa radom na upwork, freelancer i slicnim sajtovima nek napise. Sve vise i vise razmisljam da pocnem da radim (bar da pokusam). Bilo bi lepo kada bi neko od vas podelio iskustvo sa svima nama :)

Što te točno zanima?
U početku ti je jako teško dobiti posao dok ne dobiješ par poslova(uz uvijet da ih dobro uradiš pa da dobiješ dobru ocjenu)
A ne koÅ¡ta te niÅ¡ta,tako da slobodno pokuÅ¡aj,uvijek ima posla.I nemoj gledati tuÄ'e cijene i uvijek nuditi onu najmanju,ili pisati da ćeÅ¡ u najkraće vrijeme uraditi to i to čak iako nije moguće.Jer ima dosta indijanaca koji nude enormno niske cijene,uvijek u najkraće vrijeme a zapravo dobijeÅ¡ jako loÅ¡u uslugu,u to sam se sam uvjerio.Tako da većina korisnika koji plaćaju ne vole takve osobe i radije će dati posao nekome ozbiljnijem.

I vrlo važno;Uvijek prvo pročitaj opis posla isl.Većina freelancera(odnosno najviše iz indije i sličnih zemalja koliko sam vidio) imaju poruku koju kopiraju na svaki posao,a to je jako loše jer ako ti postaviš posao,i on u roku od 12 sekundi napiše dužu poruku ti vidiš da on nije ni stigao pročitati to što si ti napisao,automatski ti on otpada i nemaš mu namjeru dati posao,jer nije ni pogledao što treba raditi.