[Include] Automatsko generisanje i kreiranje mape.

Započeo GoodbyeSamp, Avgust 09, 2018, 17:31:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz svima danas zelim da vam prikazem 2 slike na inc-u kome radim za servere koji poseduju custom mape zasad je odradjeno platforma i objekti (kuce, zgrade etc)
Slike:
https://imgur.com/a/6GoTqEI

Ukoliko imate jos nekih ideja kazite da poboljsamo ovo, ovo je beta verzija inace :D

Fino a mozel se nac taj include :) i kako si napravi oda bude dol na mapi tako

Svaka čast, imo sam ja neÅ¡to u planu ovako da uradim, nažalost nisam istraživao niti sam imao volje početi, jednostavno sam izbacio, a i server umjesto da se radi na 0.3.DL verziji, prebačen je na Launcher tako da je omogućeno ureÄ'ivanje mape kompletno igraču na vrlo lakÅ¡i način. Svakako dobro odraÄ'eno, ne možeÅ¡ imati perfekciju u beti al vjerujem da će se bolje razviti vremenom i imat ćeÅ¡ viÅ¡e ideja.

Citat: SanelPandzic poslato Avgust 09, 2018, 19:05:59 POSLE PODNE
Fino a mozel se nac taj include :) i kako si napravi oda bude dol na mapi tako
trenutno ne mozda ga realese ujem kada bude bio kompletan.

Citat: Slade poslato Avgust 09, 2018, 21:17:10 POSLE PODNE
Svaka čast, imo sam ja neÅ¡to u planu ovako da uradim, nažalost nisam istraživao niti sam imao volje početi, jednostavno sam izbacio, a i server umjesto da se radi na 0.3.DL verziji, prebačen je na Launcher tako da je omogućeno ureÄ'ivanje mape kompletno igraču na vrlo lakÅ¡i način. Svakako dobro odraÄ'eno, ne možeÅ¡ imati perfekciju u beti al vjerujem da će se bolje razviti vremenom i imat ćeÅ¡ viÅ¡e ideja.
hvala lepo, zasad je oke mala matematika i to je to, mnogo je ne zgodno raditi sa platformom, Ako je sastavljena iz vise objekata Ako me razumes ali ovo je zasad simple. Lako cu ja uraditi Ako je platforma mape sa ovim 037 objektima ali treba obratiti paznju na spajanje ovih ostalih.