Server problem

Započeo Nelson ZG, Jul 26, 2018, 11:01:16 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Radi server normalno kada ga restartujem u modu se ne prikazu TDovi i spavanju se na defaultni kod onih 0,0,0 kordinata.
Uploadujem fajlove opet, opet sve radi kako treba dok ne restartujem server. Nekada mogu restartovati i 10 puta i vise, a sinoc je po prvi put meni ovo zivce iskidalo da sam morao ostati izjutra od 00h do 05h da se zezam od toga i da dok sam se igrao bukvalno sa samp procesima na masini i odustajao za ovo jutro
zato jer sam se izmorio cak kill sam sve procese i startovao samo jedan server da bi hostname radio. Ulazim IG ne znam ni zasto i radi sve odjednom... Koliko bolestno da covjek ne povjeruje. Ako je neko imao iskustv ili zna u cemu je tacno problem neka javi. Nisam dovoljno pametan, a i nije da bih svaki dan da uploadujem samp fajlove na dedicatedu (moj privatni).

Uploadujte svoje slike i fajlove brzo, lako i sa ocuvanim kvalitetom 100%

www.uploaduj.me

Owner Zara Gaming RPG! (Since 2014)

Cek ako sam te dobro razumio ne prikazu se TD i igracev spawn ide na koordinate 0,0,0 tj tamo u onom selu
#M24

Tako bude samo sto nije u tom selu (bilo bi ali su stavljene nase kordinate umjesto tih nultih) Na nekim modovima ako se desi nesto tako spavnovao bi se na 0, 0, 0 a na ZG modu je postavljeno na te druge odredjene "zbugane" kordinate ako kapiras. Mada ocigledno mi je da mod nema veze sa time jer kako bi sada radilo inace?

www.uploaduj.me

Da li si pokusavao primjer da maknes sa publica onih za Connect,Disconnect,Death,Spawn itd,Hide i Destroy TD pa onda da restart server i provjeris da li ce se pojaviti ili nece
#M24

Ma nisi mozda skontao radi mod sada odlicno bez recompilea, samo sam killo sve procese i radi ali mi je nejasno sta se tu desava 2 servera imam na dediju ZG i ZG Test i desi se samo kada rr 1 server (na 2 razlicita su porta ofc) da mi se desi to sto se desi (a da mod nije krivac mozda i jeste ali kako cas radi / cas ne) ?

www.uploaduj.me

Aha nezz brt,mozda se na neki nacin fajlovi sa ofc ZG mijesaju sa drugim fajlovima za test server ako me razumijes,jer su oba u MYSQL da li su na istoj bazi i to,nisam siguran bas ni ja sada ali po ovome sto si napisao meni vuce na mijesanje fajlova
#M24

Nisu na istu bazu, zgbaza i testbaza. Sklonit cu i test server, mada ne vjerujem da je to povezano...

www.uploaduj.me

Kupi malu masinu i pokusaj testirati na njoj instaliraj samo samp server i pogledaj da li ce se na njoj to desavati sto se desava i tu. Ako se na obje masine desava ista svar onda je do moda, a ako ne onda je do masine. Tako da znas gdje je tacno problem i gdje da ga tražiš

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."