Vidim Sve Objekte u Virtual World

Započeo Vasic, Jul 17, 2018, 19:00:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vasic

*

Usus est magister optimus.

Problem(error/warning): Vidim sve objekte kada udjem u neki virtualworld  ??? Ne razumem, dole vam je komanda preko koje ulazim u VW, ali ne kontam ja koji god ID VWa unesem npr 1,2,3 uvek vidim sve objekte, a pise da sam usao u vw? Ne razumem stvarno, ako neko moze to da mi objasni ili da to resim brzo.. Tako i sva vozila. Stvarno to nzm zasto je, znate na drugim srw kada udjete u neki VW ne stanu objekti, a ovde ima? Nzm zasto to, ali brza pomoc molim vas.
Dio skripte:
YCMD:vw(playerid,params[], help)
{
    if(PlayerOnline[playerid] == 0) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"(( ON )) - "BELA"Niste Ulogovani!");
    if(dm[playerid] == 1) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"(( ON )) - "BELA"Ne mozete to iz DeathMatcha - /fr Za Izlaz!");
    if(dm[playerid] == 2) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"(( ON )) - "BELA"Ne mozete to iz DeathMatcha - /fr Za Izlaz!");
    if(dm[playerid] == 3) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"(( ON )) - "BELA"Ne mozete to iz DeathMatcha - /fr Za Izlaz!");
    {
	new virtualworld;
	if(sscanf(params,"i",virtualworld)) return SendClientMessage(playerid,-1,""SPLAVA"(( ON )) - "BELA"/vw [ID]");
	new str[256];
	SetPlayerVirtualWorld(playerid,virtualworld);
	format(str,sizeof(str),""SPLAVA"(( ON )) - "BELA"Usli ste u VirtualWorld ID: %d - Da izadjete, kucajte /fr !",virtualworld);
	SendClientMessage(playerid,-1,str);
    }
    return 1;
}

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): /
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): /

Kao sto vidite ovu komandu, koristio sam i druge, npr samo ovo je bilo u komandi 'SetPlayerVirtualWorld(playerid, 34);' i opet je tako bilo.. Stvarno ne razumem :/ Ako mi mozete pomoci molim vas!
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Da ti worldid nije -1 na objektima koje kreiras?

Vasic

*

Citat: ᴀʀᴍᴀɢᴇá´...ᴏɴ poslato Jul 17, 2018, 19:07:44 POSLE PODNE
Da ti worldid nije -1 na objektima koje kreiras?
Ne, svi objekti su pod OnGameModeInit sto je i logicno, ali zasto onda ja te sve objekte vidim u VW? Nigde nisam pronasao da pise -1 na 'worldid' u CreateDynamicObject/CreateObject :/

daj parametre od dve mape sto su u vw, kako mozes da vidis ono sto je u vw 1 ako si u vw 2 wtf

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994
SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Vasic

*

Citat: á—ªå,ä¹, poslato Jul 17, 2018, 19:39:31 POSLE PODNE
daj parametre od dve mape sto su u vw, kako mozes da vidis ono sto je u vw 1 ako si u vw 2 wtf
Nema ja nista da ti dam, ja vidim sve mape, bukvalno sve mape koje se nalaze u mom modu u vw. To se i ja pitam! :)

KAZEM AKO JE WORLDID KADA KREIRAS OBJEKAT -1 BIT CE VIDLJIV U SVIM VW AKO SE NE VARAM...

Vasic

*

Citat: ᴀʀᴍᴀɢᴇá´...ᴏɴ poslato Jul 17, 2018, 20:50:29 POSLE PODNE
KAZEM AKO JE WORLDID KADA KREIRAS OBJEKAT -1 BIT CE VIDLJIV U SVIM VW AKO SE NE VARAM...
Nema toga, capsoff.

Vasic

*

bump..

ÄŒitaj pravila.

bilo je lijepo dok je trajalo.