Anticheat

Započeo twoblqck.art, Jul 14, 2018, 14:15:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning):
Dio skripte: [ pawn ][ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ][ /code ]

Koji gamemode ima najjaci anticheat?!
Poslednja Izmena: Jul 15, 2018, 19:24:37 POSLE PODNE od Bašovski

Dimijev anticit nije los, ali posto je anticit slozen u kodu, najbolje ti je koristit strane samp forume poput orginalnog samp foruma i izvuci kod i napraviti sebi sta ti treba od anticita, sve ces naci tamo

Ja sa  dl nex-ac i konfigurisao ga lepo, saljem ti sutra ima 52 provere i ne kicka ako igrac nema cit (znaci greske bez) :o
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Ima moj od Tebrexa v1.5.0 Sto kupio moj drug pa mi dao hoho i v1.6.0 Extazy ahhahaha
Ako mislis na objavljene uzmi iz onog mog Extazy 3.5.5
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community

Citat: Slade poslato Jul 14, 2018, 14:48:14 POSLE PODNE
Dimijev anticit nije los, ali posto je anticit slozen u kodu, najbolje ti je koristit strane samp forume poput orginalnog samp foruma i izvuci kod i napraviti sebi sta ti treba od anticita, sve ces naci tamo
Hvala sve u svemu nasao sam :D
Citat: Joey.pwN poslato Jul 15, 2018, 00:07:34 PRE PODNE
Ima moj od Tebrexa v1.5.0 Sto kupio moj drug pa mi dao hoho i v1.6.0 Extazy ahhahaha
Ako mislis na objavljene uzmi iz onog mog Extazy 3.5.5
Nasao sam :d
Citat: 6YuKiMuRo9 poslato Jul 14, 2018, 23:46:07 POSLE PODNE
Ja sa  dl nex-ac i konfigurisao ga lepo, saljem ti sutra ima 52 provere i ne kicka ako igrac nema cit (znaci greske bez) :o
Saji ako os :D