Pocetnik u programiranju

Započeo Agent 47, Jul 13, 2018, 19:08:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav naime danas mi palo napamet da skinem VS i da udjem u svem "programiranja" instalirao sam neke dodatke ali ne znam kako i sta da uradim kad sam krecao sa samp skriptanjem bilo je lakse ali ovo totalno drugacija pa ako ima neko volje i snage da mi objasni za C++ pocetnik sam
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Citat: Fqris poslato Jul 13, 2018, 19:41:58 POSLE PODNE
Evo ti za pocetnika: LINK

Brate on samo prica i crta ono koje se jedva razume meni treba tutorijal u programu kako lik radi ako me razumes koji pokazuje sta treba da se kuca!

Ja bi ti preporucio za pocetak csharp (C#) imas neke tutove sto su radili clanovi bsampa ukljucujuci i mene i imas na yt tonu  tutoriala
Moderator: 2018 (( Development ))
Moderator: 2019 (( Forumske igre ))

Citat: Moren0 poslato Jul 13, 2018, 22:09:21 POSLE PODNE
Brate on samo prica i crta ono koje se jedva razume meni treba tutorijal u programu kako lik radi ako me razumes koji pokazuje sta treba da se kuca!

Koristi malo mozak, vidiš da čovjek lijepo kaže da je tut za osobe koje nemaju nikakvog znanja niti dodira sa programiranjem i programskim jezicima. I to ti je serija tutova ne samo jedan tut, prelistaj na playlisit.Lik je snimio bukvalno 145 videa o Cpp programiranju.

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Da ali svi klipovi su o nekom pricanju i crtanju nigde ne snima kako radi u programu

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."