[Predstavljanje] S73F4N

Započeo S73F4N, Jul 19, 2018, 01:17:48 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Stefan
Gde živite i gde ste roÄ'eni: Republika Srpska
Koliko imate godina: 17
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum:  Nas'o ga. :3
Vaše misljenje o forumu: Sve kul, sve okej, sve super.
Sa kojeg servera dolazite: Trenutno ne igram SA:MP [pauza]
Koliko dugo igrate SA:MP: 0.5 godine [XD]
Da li Skriptate ili Mapate: Ne.
Napišite nam nešto o sebi:

Ne verujem da sam se pre predstavljao, pa cu sada:
E 'vako, ovo je opsirnije malo, pa kome se da citat'. :D
Ja sam ti brate od 2011 do 2014 godine ubijao vreme igrajuci ovu igricu, a sta sam postigao? Krivi k. :D I dan danas se kajem sto sam dao i minutu svog zivota u ovu igricu. Naravno, ova igrica ima svoju prednost, kao i svake druge igrice. Imao sam lepo vreme, ali sve je to bezveze. Jedno veliko BEZVEZE. Ja ti brate igram i LoL, naravno, i to sam prestao. Pre godinu i 0.5 sam poceo da se bakcem oko programiranja. Verovali ili ne, za cak 4 dana sam naucio osnove, a za 10 dana sam vec usavrsavao programe kako treba [c# jezik]. Ko je bio tu da me uci? Niko brate, google i cepaj. :D
Zelim da Vam kazem da probate nesto bar da napravite, naucite nesto korisno, ko zna, mozda zatreba. Ali nekome sigurno nece zatrebati tvoje znanje igranje igrice poput SA:MPa. ;) Juce sam poceo da ucim node.js i vec napravio 1 program, a 2 je u izradi. Aloee, vec 2 programa. :D Naravno, ne kazem da ne igrate to, neko voli da igra to i to, 'ta ima veze, nek igra, al evo ja sam se opametio nakon 4 i kusur godine.. ;)

That's me.
Poslednja Izmena: Jul 19, 2018, 01:19:42 PRE PODNE od S73F4N
Uspjesno odradjenih programa: 10+
Uspjesno testiranih programa: 20+
Programski jezik: c# | javascript