[PRODAJEM] Samp, Ts3 Servere

Započeo d3dic, Maj 28, 2018, 17:21:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Alex ãƒ,, poslato Maj 28, 2018, 18:13:34 POSLE PODNE
Inspect element?, cekaj sad cu ti klip, al uopste ne znam sta ti ima ista dokazivat, otvori svoje drzi kako hoces ja znam koliko sam prodao i da cu prodati aBd jos vise, to sto hejtas samo tvoj zivot mani se mog

Ti i da imas tih "38" kupaca, ti bi jarane svoj domen zakupljen imao, ne bi ti korisnici ulazili preko IP-a od masine, opet kazem lazes samog sebe ne mene.

Citat: Peкi poslato Maj 28, 2018, 18:17:25 POSLE PODNE
Ti i da imas tih "38" kupaca, ti bi jarane svoj domen zakupljen imao, ne bi ti korisnici ulazili preko IP-a od masine, opet kazem lazes samog sebe ne mene.
jeste jeste, promuckaj malo glavom da se prodaje preko fortuma kojem treba skupiti 100E da bi se isplatilo, realno jel te toliko interesuje sta ja radim? imas li ti posla radi nes zabavljaj se prodi se mojih servera!
i da da furamo ip http://gamepanel.aqua-hosting.ga/login.php
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Citat: Alex ãƒ,, poslato Maj 28, 2018, 18:23:44 POSLE PODNE
jeste jeste, promuckaj malo glavom da se prodaje preko fortuma kojem treba skupiti 100E da bi se isplatilo, realno jel te toliko interesuje sta ja radim? imas li ti posla radi nes zabavljaj se prodi se mojih servera!
i da da furamo ip http://gamepanel.aqua-hosting.ga/login.php

Oh pardon, free domena, jos bolje, vps na e-west ne dao Bog nikome. Eto ja prosto volim tako da se svadjam sa likovima kao sto si ti jer ne umete da prihvatite kritike ;)

Citat: Peкi poslato Maj 28, 2018, 18:27:53 POSLE PODNE
Oh pardon, free domena, jos bolje, vps na e-west ne dao Bog nikome. Eto ja prosto volim tako da se svadjam sa likovima kao sto si ti jer ne umete da prihvatite kritike ;)
pa slusaj sam ti fino napisao da produzis ako nisi zainteresovan i ako ti se ne svida niko te ne tera da kupujes kod mene, moje ja kako cu drzat, da free domena dok ne krene malo posao i to je moja stvar, mogu sa njom 10x vise imat klijenata nego sto bi ti imao sa dedi masinom itd... uostalo smorio si boga oca
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Citat: Alex ãƒ,, poslato Maj 28, 2018, 18:31:42 POSLE PODNE
pa slusaj sam ti fino napisao da produzis ako nisi zainteresovan i ako ti se ne svida niko te ne tera da kupujes kod mene, moje ja kako cu drzat, da free domena dok ne krene malo posao i to je moja stvar, mogu sa njom 10x vise imat klijenata nego sto bi ti imao sa dedi masinom itd... uostalo smorio si boga oca

Mozes mozes, opet kazem, lazes samog sebe ne mene  8)

bamp
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram