Komanda /obavjestenje ( YCMD )

Započeo Timur Script, Jul 11, 2018, 16:00:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dobrodosli u novi tutorial hehe.

Potrebne su i definicije:
[pawn]#define PI PlayerInfo
#define SCMTA SendClientMessageToAll
#define SCM SendClientMessage
[/pawn]
- Kako bi napravili komandu potrebni inludovi su:
[pawn]#include < a_samp >[/pawn]
[pawn]#include < streamer >[/pawn]
[pawn]#include < sscanf2 >[/pawn]
[pawn]#include < YSI\y_ini >[/pawn]
[pawn]#include < YSI\y_commands >[/pawn]
- Kada smo to dodali idemo do prve komande, nakon sto nadjemo na FINDU, jednostavno pocinjemo
[pawn]YCMD:obavjestenje(playerid,params[], help)
{
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"Moras biti ulogovan");
    if(PI[playerid][pAdmin] < 1 return SCM(playerid,-1,"Moras biti admin 1+");
    if(PI[playerid][pAdmin] > 1 SCMTA(-1,"OBAVJESTENJE: Igrate na serveru ImeGaming, Nagrade se djele svake subote ...");
    return 1;
}
[/pawn]
Jednostavno ulogovan provera znaci da provjeravate da li je igrac ulogovan RETURN SCM znaci ponoviti poruku ako igrac opet ukuca komandu a u ovom slucaju moras biti ulogovan.
PI znaci playerinfo sto znaci  " if(PI[playerid][pAdmin] < 1 return SCM(playerid,-1,"Moras biti admin 1+"); = akoigrac nije admin da mu posalje poruku da ne moze"  " if(PI[playerid][pAdmin] > 1 SCMTA(-1,"OBAVJESTENJE: Igrate na serveru ImeGaming, Nagrade se djele svake subote ..."); ako je igrac admin 1+ da posalje svim igracima poruku obavjestenja.
NAPOMENA:
U OVU PORUKU OBAVJESTENJA MOZETE STAVIIT STA HOCETE NE MORATE OVO STO SAM JA !

Nema pohvala ni za trud, neoptimizovano i beskorisno :)
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Ovo nije nikakvo objaÅ¡njenje, prvo ne znam Å¡ta će ti streamer, sscanf i ini? Ne vidim nikakve dinamične objekte, labele, pickupove... takoÄ'er nema sscanf i nema čuvanja/učitavanja..
onda #define PI PlayerInfo.. wut? PlayerInfo je valjda varijabla i iz enumatora "uzima" pAdmin i to sve, tako da tu nisi ništa napravio..
običnu poruku zna svaki novajlija pawna napraviti, ne muči se oko ovoga, trošiš vrijeme sebi i spamaš teme. :D

Citat: X ♫ poslato Jul 13, 2018, 15:10:18 POSLE PODNE
Ovo nije nikakvo objaÅ¡njenje, prvo ne znam Å¡ta će ti streamer, sscanf i ini? Ne vidim nikakve dinamične objekte, labele, pickupove... takoÄ'er nema sscanf i nema čuvanja/učitavanja..
onda #define PI PlayerInfo.. wut? PlayerInfo je valjda varijabla i iz enumatora "uzima" pAdmin i to sve, tako da tu nisi ništa napravio..
običnu poruku zna svaki novajlija pawna napraviti, ne muči se oko ovoga, trošiš vrijeme sebi i spamaš teme. :D
Objasnio

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif