Pojavljuje mi se neki treci td

Započeo M!chaeL, April 26, 2018, 20:31:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Kada dodam neki td, doda mi se neki treci (dal se pomesa s necim il nzm sta) znaci treba mi hitno, ako ocete dacu i mod samo neko da sredi, mnogo se nerviram, bukvalno mi dodje da uzmem i da odustanem od skriptanja...
Dio skripte: [ pawn ]dacu sta treba[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike

Moguće je da si pomješao definiciju tdova recimo ako si ubacio kao Textdraw0, a vec postoji Textdraw0 onda ce ti se to mješati. Pripazi na show textdraw for player
Third-party Pawn Developer

Citat: Coox poslato April 26, 2018, 20:35:46 POSLE PODNE
Moguće je da si pomješao definiciju tdova recimo ako si ubacio kao Textdraw0, a vec postoji Textdraw0 onda ce ti se to mješati. Pripazi na show textdraw for player
Nije nis od toga

Neko je vec imao problema sa mesanjem tdova na tom modu nesto vezano za RoulleteTD :)

Vjerovatno ti taj textdraw nije kreiran pa se prikaze posljednje kreirani textdraw. Daj nam sliku koji je textdraw u pitanju i kod pokazivanja textdrawa.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Neka definicije tda budu razlicite i idi u OnPlayerSpawn i pogledaj koje tdove prikazuju igracu i zameni sa onima koje oces da ubacis .
SA:MP scripter & TeamSpeak3 developer