Balkan Craft RolePl4y - Prezentacija lokacija

Započeo Banks22, April 11, 2018, 12:08:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Poštovanje dragi SAMPeri i SAMPerice.

Balkan Craft RolePl4y sam pokrenuli moj prijatelj i ja 2014. godine. Server se nije proslavio pa sam odustao i igrao na jednoj drugoj zajednici na kojoj sam bio dio staff teama. Nakon što sam smjenjen bacio sam se na pravljenje(editanje) moda i odlučio ponovo pokrenuti Balkan Craft RolePl4y. Nadam se da će ovog puta biti bolje

Evo odlučio sam vam pokazati neke mape koje će se nalaziti na Balkan Craft RolePl4y serveru.
Sad ću pokazati samo mape, a kasnije ću krenuti i s sistemima. Samo još da kažem, trebao bi mapera pa ako ima netko zainteresiran neka mi se javi na PM. Pa da ne duljim evo slike:

LOS SANTOS MEDICAL DEPARTMENT

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT

LOS SANTOS VIJECNICA

LOS SANTOS Å KOLA(OSNOVNA Å KOLA)

Što se tiče škola na serveru, postoje 3 škole(osnovna škola,srednja škola i fakultet).
Osnovna Å¡kola(prikazana na slikama) se nalazi u Los Santosu, srednja Å¡kola u Las Venturasu, a fakultet u San Fierru.

Forum: Uskoro (pred otvaranje servera)
FB Page: edit (dok mi ponovo aktiviraju fb ne mogu sad do stranice) - bit će danas tokom dana ili sutra ujutro

Ime servera veoma lose, mape mi se svidjaju, srecno :)

Facebook - Klik

Hvala
Razmišljao sam da bude Balkan Craft ili Walter RolePl4y ili neko treće
Možda i izmjenim do opena

REKLAMIRANJE ROLEPLAY SERVERA BEZ ZAHTEVA(bez tld domene...) I NAMERNO KRŠENJE PRAVILA ĆE DOVESTI VAŠ SERVER DO CENZURE NA BS-u!
U prevodu moras imat forum.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..