Crash Dump

Započeo __vedran.xyz77, April 08, 2018, 20:42:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz koristim komp normalno 30-40 min i odjednom mi ovo izbaci https://imgur.com/a/VkFeP I restartuje se racnuar. Pokusavao sam re-instalirati sistem medjutim nista? Da li je neko imao slican problem ?

Prvo što može biti su drajveri,znači skineš sve drajvere ili update postojeće (Kad skidaš drajvere skidaj sa oficijalne stranice,ako je u pitanju grafička AMD,odeš na AMD stranicu i nadješ)

Druga stvar može biti oštećenje Hard Disk-a

Treća stvar je moguće oštećenje/kvar nekog drugog dijela računara,najčešće grafička kartica (neispravan drajver grafičke kartice takodje zna da pravi problem,tj. uradiš prvi korak) ili RAM

Nadam se da će ti pomoći. :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato April 08, 2018, 20:49:48 POSLE PODNE
Prvo što može biti su drajveri,znači skineš sve drajvere ili update postojeće (Kad skidaš drajvere skidaj sa oficijalne stranice,ako je u pitanju grafička AMD,odeš na AMD stranicu i nadješ)

Druga stvar može biti oštećenje Hard Disk-a

Treća stvar je moguće oštećenje/kvar nekog drugog dijela računara,najčešće grafička kartica (neispravan drajver grafičke kartice takodje zna da pravi problem,tj. uradiš prvi korak) ili RAM

Nadam se da će ti pomoći. :)
Mislim da je naprije do graficke tacnije koju god graficku karticu da ubacim u racunar lepo je ocita medjutim nemam zvuka na racunaru,ali trenutno je integrisana graficka ;)

Citat: Vedran.amx poslato April 08, 2018, 20:52:01 POSLE PODNE
Mislim da je naprije do graficke tacnije koju god graficku karticu da ubacim u racunar lepo je ocita medjutim nemam zvuka na racunaru,ali trenutno je integrisana graficka ;)
Kad ubaciš drugu grafičku karticu moraš instalirati njen drajver,a problem sa zvukom je vjerovatno isto do drajvera
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!