Old Express Roleplay

Započeo Shomyy, Mart 15, 2018, 12:02:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Slade poslato Mart 15, 2018, 12:07:34 POSLE PODNE
Nije loÅ¡ modić kao platforma za neÅ¡to veće, ali ima puno toga da se uradi na njemu kako bi bio spreman za igru, mod kao mod fin, iako nije dovrÅ¡en, nema niÅ¡ta sad specijalno na njemu, sviÄ'a mi se urednost.

Nije loÅ¡, ali opet nije to, to!  8)
www.Game-State.com" style="border-style: none;

Pohvale za trud
SA:MP scripter & TeamSpeak3 developer

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120670.msg830298#msg830298 date=1521158849]
Smorio si i ti sigurno sa ovakvim, ne komentarisi nista uopce ako nemas nista pametno reci.
- http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=112796.0
Basic mod sam i ja radio, ne zove se dzabe basic(osnovni - temeljni), nijedan mod nije dovrsen, svaki se poboljsava, a ti inace znas sta ko zeli, sve manje je likova koji otvore pawno kliknu new i krenu pisati kod, vise je njih koji skinu mod otvore pawno i samo dodaju stvari iz drugih modova i promijene ime i kazu od 0 ili bog zna sta vec izmisljaju.Mod koji sam ja objavio je osnovni mod, i ko ne shvata nijednu funkciju iz tog moda nije ni pocetnik kamal ista vise od toga da tako se izrazim, jer i sam pocetnik bi trebao znati barem 88.88888888888889% od ovoga > http://wiki.sa-mp.com/wiki/Category:Tutorials. Izracunao sam tako sto sam izabrao 40 stvari koje ja smatram da treba svako da zna a izbacio sam  5 stvari

• Tutorial of strtok
  • Using strcmp()
  • Velocity tutorial
  • File functions
  • Fast commands(dio oko dcmda i jos neke sitnice)
tako da ako to ne zna on nije pocetnik, nadam se da si shvatio sta sam htio reci, lp.

@tema gj Shomy, bit ce svacega od tebe, samo nastavi :D
a ti si inace neki veliki kurac pa znas sta je sta

TS3 : ts.balkanunique-samp.com:9030
SAMP : server.balkanunique-samp.com:7727
FORUM : www.balkanunique-samp.com
#bu2021
#gamestartshere

@Shomy 
Odlicno bree, Uradio si ono glavno, Ostalo ja radim :) Napravit cu Makinu od ovog

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

Nije loše, mogao si još nešto doradit