Alternative Chat

Započeo Fojnica, Mart 23, 2018, 22:54:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Alternative Chat(ubacim sve lijepo radi, ali mi ig izbacuje u chat, ko je koga ubio i ko se je konektao).
Dio skripte:
format(string, sizeof(string), "~r~[SERVER]: ~w~Igrac: %s se spojio na nas server: ~b~[ID: %d] ~w~- ~b~[IP: %s]", name, playerid,ippp );

////////////////////////////////////////////////////////////
	if(IsPlayerConnected(killerid) && GetPlayerState(killerid) == PLAYER_STATE_DRIVER)
	{
	    new string[128];
		format(string,sizeof(string), "~y~(GL:RPG): ~w~Igrac %s (ID:%d) je ubio igraca %s (ID:%d)", GetName(killerid), killerid, GetName(playerid), playerid);
	    AdminGameMaster(-1, string);
	    SetPlayerColor(killerid, COLOR_RED);
	}
	////////////////////////////////////////////////////////////
	if(IsPlayerConnected(killerid) && PlayerInfo[playerid][pLevel] >= 1)
	{
	    new string[128];
		format(string,sizeof(string), "~y~(GL:RPG):~W~ %s (ID:%d) je uradio Drive By nad igračem %s (ID:%d)!", GetName(killerid), killerid, GetName(playerid), playerid);
		DodajWarnRed(string);
		AdminGameMaster(-1, string);
		if(!Policajac(killerid))
		{
			SetPlayerColor(killerid, COLOR_RED);
		}

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

AdminGameMaster(-1, string); to ti salje poruku adminima i gmovima u chat, koristi altchat funkcije da showas na td a ne u poruku
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120901.msg833134#msg833134 date=1521842217]
AdminGameMaster(-1, string); to ti salje poruku adminima i gmovima u chat, koristi altchat funkcije da showas na td a ne u poruku
Daj primjer, kako da zamijenim. xD  :D
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

ja sam ti dao rijesenje, sad potrazi funkciju u alt chatu i rijesi
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci