[Pomoc]

Započeo mafica, Avgust 29, 2010, 18:18:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako trebam pomoc...Zelim poceti scriptati i sad naravno to cu prvo radit na dedicate [kucnom]serveru.I ja kad skinem gamemod za pocetnike gdje ga svi predlazu,ja sve uradim kako pise prebacim ono iz gamemod-a filterscript-a itd. i na kraju moram datoteku po imenu gf otvorit u pawnu.Otvorim je i trebam pritisni gore onaj trokutic kao za pokretanje pjesama u Playeru i kad sve zavrsi izbaci mi ovo!
C:\Users\x\Desktop\dedicate\gamemodes\gf.pwn(26207) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerPrivmsg")
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Header size:           5904 bytes
Code size:          1100348 bytes
Data size:          4429832 bytes
Stack/heap size:      16384 bytes; estimated max. usage=5103 cells (20412 bytes)
Total requirements: 5552468 bytes

1 Warning.
Znam da cete mi se smijat,al tek sam pocetnik i neznam scriptat pa tako vjerovatno ovdije treba nesto promjenit a ja neznam sta...

UNAPRIJED HVALA!!!

Samo nadi u skripti OnPlayerPrivmsg i izbriši cijeli callback.

I da, niko ti se nece smijati, za to sam ja tu da se pobrinem. Svi smo mi bili jednom pocetnici. Uživaj.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

:D naso sam to sad moram o5 nes OnPlayerText..xaxaxa pregledao sam 10 tisuca onih nema ga ostalo cu poslije.,.:P