Problematika

Započeo springfield, Mart 21, 2018, 12:32:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: Sto se problema tice on je sljedeci, skinem bilo koju skriptu i pokusam da pokrenem kucni server, al mi izbaci runtime error (problem je ugl streamer plugin), i hajde updateujem streamer najnoviji plugin sa samp foruma, (i medju pawno includse i medju pluginse tako da to odmah prekrizite u tome nije problem), e nakon toga pokrece server al kompletan log izbacuje createdynamicobject ili label ili bilo sta expecting parameters recimo 13 but found 12, sad ja ne razumijem, znam da je bilo nesto nekad prije do microsoft visual c++, pa sam izmijenjao i MVisual c++ 2017, 2015, 2013, i dalje nista, pokusao i sa directx (dll fileovi) ni to ne pomaze, a u samom modu nije problem, dao sam prijatelju da pokrene i sve mu je u redu, i to nije samo jedan mod nego bilo koji da skinem. Neki pametan savjet? Nesto? Hvala.
Skripta koju koristim: /
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično):
Ako vam bude trebalo postaviti cu, znaci streamer je najnovija verzija al izbacuje mi evo jedna linija recimo:

[15:11:16] *** Streamer Plugin: CreateDynamicObject: Expecting 12 parameter(s), but found 13

censored