Vaše mišljenje?

Započeo daddyDOT, Mart 06, 2018, 20:11:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako. Već sam odavno razmišljao da editujem neki mod ali ovaj put najbolje što mogu.Tako sam i krenuo sa editovanjem LVG moda u moj novi - Project ETASS RPG/DM gamemod.
Prije nego sam objavio ovu temu,uradio sam dosta novih sistema koje sam ja radio i koji će uskoro biti na prezentu.
O ovome svemu me sada zanima Vaše mišljenje o editovanju ovog moda i mom prvom ozbiljnijem projektu.
Napomena: Mod koji radim
Project ETASS RPG/DM je isključivo raÄ'en na modu LVG ni na jednom drugom a ni jedan sistem,textdraw nije kopiran sa drugog moda uključujući i mape!
Kada bude završen, mod će se vjerovatno prodati!

LVG BUGOVI: 65% Riješeni
Poslednja Izmena: Mart 06, 2018, 20:16:13 POSLE PODNE od Muma Jr.

Fino
Respect to Muma187, Sivir, Ino420, Tosic, Shomy Script, σgí, [CG]Johnny, [WG]Danny
Alfa Gaming Community Owner & Skripter
Alfa Gaming mod edit:100%

Ok, a tdovi mi se cine kao na Abyss ili kako god, od Mume.
@tema Gl, Lepo je samo tako!
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Citat: ICode poslato Mart 06, 2018, 20:40:37 POSLE PODNE
Ok, a tdovi mi se cine kao na Abyss ili kako god, od Mume.
@tema Gl, Lepo je samo tako!
Da, iz razloga što mi se lijepo uklapa u malo ramniju plavu boju (boju servera) ali kao što je i napisano, ništa nije kopija sa bilo kojih modova!
Hvala buraz!

Abyss edit ?
Ako je cist LVG onda je dobar  :)

Citat: â—,, ᴍᴜᴍᴀx â–º poslato Mart 06, 2018, 21:25:39 POSLE PODNE
Abyss edit ?
Ako je cist LVG onda je dobar  :)
Ne,ne napisao sam gore,cisti je LVG 2.2 nije Abyss :) Hvl buraz <3

Citat: Muma Jr. poslato Mart 06, 2018, 21:04:55 POSLE PODNE
Da, iz razloga što mi se lijepo uklapa u malo ramniju plavu boju (boju servera) ali kao što je i napisano, ništa nije kopija sa bilo kojih modova!
Hvala buraz!
Nista, Samo napred !

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik