Pomoc oko REG/LOG Sistema!

Započeo jOzI.aMx, Mart 02, 2018, 22:45:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning):Potrebno mi je da mi automatski provjerava da li ima acc na srw ili ne.. Imao sam na modu onaj TD kad se on tek connectuje izbaci mu da bira Login i Register i sad mi problem ja sam to stavio sve pod komentar iii ostavio reg i log sistem da radi normalno al mi ni izbacuje ni login ni register pa ako znate u cemu je problem.. Evo dole kod :) Inc ovo pRegLogTD su TDovi ti na connectu
Dio skripte:
if( pAccount == pRegLogTD[playerid][ 12 ] ) { //Login
	    if( !fexist( UserPath( playerid ) ) ) {
	        Error( playerid, "Prvo se morate registrovati!" );
		}
		else
			if(!strcmp(GetName(playerid), Owner_1, true) || !strcmp(GetName(playerid), Owner_2, true) || !strcmp(GetName(playerid), Owner_3, true) || !strcmp(GetName(playerid), Owner_4, true))
			{
	   			new cod[256];
	       		format(cod,sizeof(cod),"{FFFFFF}Upisi svoj security keycode kako\nbi pristupio daljim koracima login-a (imas 30sec):\n(logujes se kao owner)");
	       		SPD(playerid, D_KEYCODE, DSP, "{0099FF}CYPRESS |{FFFFFF}OWNER CODE", cod, "Napred", "Odustani");
	       		ClearChatbox(playerid, 10);
			}
	       	else if(PI[playerid][pAdmin] > 0 && UkucaoCode[playerid] == 0)
   			{
	   		 	ShowCodeDialog(playerid);
	       		ClearChatbox(playerid, 10);
	    	}
	    	else
		  	{
    			new logg[512],logg2[512], svezajedno[1024];
		    	format(logg,sizeof(logg),""BIJELA"- Dobrodosao {EF353A}%s "BIJELA"na {0099FF}CYPRESS {FFFFFF}Community.\n{F7EF32}- "BIJELA"Vas korisnicki racun je registrovan.\n{F7EF32}- "BIJELA"Imate {F7EF32}30 "BIJELA"sekundi da unesete vasu lozinku.", GetName(playerid));
				format(logg2,sizeof(logg2),"\n\n{2C874E}- "BIJELA"Ukoliko imate nekih problema posetite nas forum {EF353A}www.{F7EF32}Cypress-community{2C874E}.com\n{2C874E}- "BIJELA"Cypress Team vam zeli ugodnu igru i postujte Community Pravila.");
                format(svezajedno,1024,"%s%s",logg,logg2);
				SPD(playerid, D_LOGIN, DSP, "{0099FF}CYPRESS |{FFFFFF}LOGIN", svezajedno, "{EF353A}Prijavi se", "{F7EF32}Odustani");
	   		}
		}
	    return true;
	} 
	if( playertextid == pRegLogTD[playerid][ 47 ] ) { //Registracija
	    if( fexist( UserPath( playerid ) ) ) {
	        Error( playerid, "Vi ste vec registrovani !" );
		}

Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem)://

pravila
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci