[Predstavljanje]The Ghost

Započeo The Ghost, Mart 18, 2018, 09:00:19 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Aldin Mehic
Gde živite i gde ste roÄ'eni: BiH (Zavidovici), rodjen u Zenici
Koliko imate godina:  16
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum:  Preko servera YUnited Balkan
Vaše misljenje o forumu: Dobar forum, posjetite galeriju u FanArtu hehe, ima dosta korisnih stvari ovdje i za pocetnike i tako to
Sa kojeg servera dolazite (ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): YUnited Balkan
Koliko dugo igrate SA:MP: 6godina
Da li Skriptate ili Mapate: Ne ali sam mislio krenuti mapat
Napišite nam nešto o sebi:[/b][/font][/size][/color] Pozdrav ja sam Aldin Mehic, zivim u Zavidovicima imam 16 godina, nadam se da cu imat lijepu zabavu ovdje! Vec dugo vremena radim u Photoshopu, Cinemi i ostalim glupostima pa ako zelite posjetite Galeriju i ostavite kakav lijep komentar

Dobrodosao da se zabavis puno, procitaj pravila BS foruma i zabavi se !
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

>>>>>>>> Dobrodošao na www.balkan-samp.com , uživaj, pročitaj pravila prije svega i zabavi se! <<<<<<<<