Server

Započeo anderson87, Februar 10, 2018, 16:47:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima  :D Evo vec par dana razmisljam da objavim temu ne znam da li je glupo ali eto. Razmisljao sam da napravimo jedan server u fazonu serije ako je ko gledao Dolina vukova ja sam se stvarno nalozio na tu seriju i bas je brutalna. Naime ko je gledao znat ce o cemu govorim dosao sam na ideju da napravimo rp server gdje ce obicni ljudi moci prezivljavati ali umjesto bandi i mafija da to budu neke organizacije sa kojima ce vladati tajna drustva kao npr iluminati ili masoni koji ce upravljati oruzjem novcem i slicno. Naravno te organizacije ce moci da primaju nove clanove te sa njima praviti probleme drzavama i slicno. Ne znam eto ko je gledao seriju od 8/9/10 sezone znat ce o cemu pricam  :D
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Odlična ideja
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Ideja je znači bože. Igrat ću sigurno ako budeš otvorio!

dobra ideja,samo to ce tesko proci kod nas,pravi na engleskom jbg haha

sve u svemu podrska

Dobra ideja,sto da ne,podrška :D

Lik

*

Zanimljivo,ali to je veoma tesko napraviti moras biti dobar skripter mozda cak i predobar

Hvala svima koji su podrzali ideju kroz par dana cu izbaciti prvu sliku sa moda dok smislim ime servera  :'(

Citat: Lik poslato Februar 10, 2018, 20:09:01 POSLE PODNE
Zanimljivo,ali to je veoma tesko napraviti moras biti dobar skripter mozda cak i predobar
[pawn]"Imagination is more important than knowledge."[/pawn] - Nije tesko napraviti samo trebas poznavati bar neke osnove pawn-a i ukljuciti mozak  :D
• G A M E M O D E •
• T U T O R I A L •

Citat

Lik

*

Citat: няÏ...Ñ•Ñ,αиσνιÏ, poslato Februar 10, 2018, 20:31:56 POSLE PODNE
Hvala svima koji su podrzali ideju kroz par dana cu izbaciti prvu sliku sa moda dok smislim ime servera  :'(
[pawn]"Imagination is more important than knowledge."[/pawn] - Nije tesko napraviti samo trebas poznavati bar neke osnove pawn-a i ukljuciti mozak  :D
Ako srecno ti bilo s tim :) samo nemo engleski jer je to nama balkancima tj vecini slabija strana

Citat: Lik poslato Februar 10, 2018, 20:49:09 POSLE PODNE
Ako srecno ti bilo s tim :) samo nemo engleski jer je to nama balkancima tj vecini slabija strana
Btw. Ako se nekom svidja ideja i ko je slobodan od skriptera mapera i slicno ako zeli moze se prikljuciti projektu onda bi mogli da nspravimo i vise jezicnu skriptu
• G A M E M O D E •
• T U T O R I A L •

Citat

Nije losa ideja
Hejtanje u krvi!