Errori u Pawno

Započeo bonucci, Februar 05, 2018, 21:56:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:U pitanju je mod Imperium Gaminga bilo je 26 errora ja sam fixao i ostalo mi je 4 errora,te ih ne znam rijesiti,ukoliko neko moze pomoci hvala unaprijed
Dio skripte: Imate na slikama sve
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): https://imgur.com/a/J9MXZ

Zar toliko ne vidis da imas ), umesto );?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 05, 2018, 22:00:53 POSLE PODNE
Zar toliko ne vidis da imas ), umesto );?
Ajd mmozes li ispravit ovo gdje su greske meni opet izbacuje 4 errora
              ( cache_get_value_name_float( i, "v_pos_x"; float_dest );
                                         ( cache_get_value_name_float( i, "v_pos_y"; float_dest );
                                    ( cache_get_value_name_float( i, "v_pos_z"; float_dest )+1.0;
                                               ( cache_get_value_name_float( i, "v_pos_a"; float_dest );
                                    ( cache_get_field_name( i, "v_color_1" );
                                               ( cache_get_field_name( i, "v_color_2" ); 300000 );

Koju verziju mysql-a koritiÅ¡, to je prva stvar da bi mogli da ti pomognemo, pa onda možemo dalje da gledamo Å¡ta nije u redu sa kodom. Velika je razlika izmeÄ'u verzija i načina pribavljanja vrednosti iz dobijenih rezultata mysql upita.
Za početak možeš da obrišeš ";" sa početka linije 27069.

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein