Prezentacija posla Kosac Trave na mom srv :D

Započeo Agent 47, Februar 02, 2018, 17:21:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

POGLEDAJTE NAJUNIKATNIJI POSAO KOSACA TRAVE DO SADA I OBAVEZNO OSTAVITE PODRSKU https://www.youtube.com/watch?v=VeXfdFxmJZw&feature=youtu.be
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Ne moze to malo biti u kilogramima i nije to 'unikatno' da se saceka za travu nego je to bag i lijep pokusaj sakrivanja, takoÄ'er ima milion ovakvih sistema, i nije najukatniji, imas google i samo ukucaj za posao kosac trave i izbacit ce ti iz 2014 ovakav isti posao, vjerojatno jos bolji (pogledao sam samo 1 minutu 9 sekundi da se razumijemo)
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Lik

*

Pa ne svidja mi se da dodas tipa,da mozes da preradjujes nakosenu travu kao za stoku,necu se brukam jer ne znam kako to funkcionise ali raspitaj se po netu i posle to da prodajes na farmu bilo bi dobro,ovako 4/10 za trud

Citat: Lik poslato Februar 02, 2018, 17:47:35 POSLE PODNE
Pa ne svidja mi se da dodas tipa,da mozes da preradjujes nakosenu travu kao za stoku,necu se brukam jer ne znam kako to funkcionise ali raspitaj se po netu i posle to da prodajes na farmu bilo bi dobro,ovako 4/10 za trud
Ne mozes da ocjenjujes nesto ako nisi kompetentan za to
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Lik

*

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=119264.msg815335#msg815335 date=1517590682]
Ne mozes da ocjenjujes nesto ako nisi kompetentan za to
Naravno da mogu da dam svoje misljenje i ocenu po meni tebi ako se to ne svidja zao mi je

Ovo je onaj Lazic smarac hahaha :D
Meni bilo dosadno na raspustu ajde reko nekome da pomognem oko servera i ja se javim njemu..
Nije los mod, al on bukvalno nista nije promijenio osim mapa koje sam mu ja poslao ne'zna da napravi provjeru za kosaca trave..
Udje na comp maximalno 2,5h i hoce nesto postic i kad dodje udje u samp i igra -_- ...

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: faR3.exe poslato Februar 02, 2018, 19:03:47 POSLE PODNE
Ovo je onaj Lazic smarac hahaha :D
Meni bilo dosadno na raspustu ajde reko nekome da pomognem oko servera i ja se javim njemu..
Nije los mod, al on bukvalno nista nije promijenio osim mapa koje sam mu ja poslao ne'zna da napravi provjeru za kosaca trave..
Udje na comp maximalno 2,5h i hoce nesto postic i kad dodje udje u samp i igra -_- ...
Paz' skriptera.. Radis provjeru za kosaca tri nedelje, 14 sati i 56 minuta :D
Al fuck jos nisi zavrsio. I cemu stavljas znak ' kod ne'zna?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

@faR3.exe Maximalno 2.5h? Tebe nije bilo cele ove nedelje a ja sam bio po 5h retarde maloumni idi duvaj tu cigaru
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Citat: Moren0 poslato Februar 03, 2018, 18:17:22 POSLE PODNE
@faR3.exe Maximalno 2.5h? Tebe nije bilo cele ove nedelje a ja sam bio po 5h retarde maloumni idi duvaj tu cigaru
Ako nisi skontao napustio sam vas jer sam presao kod druga da mu pomazem..
Nisam toliko retardiran ostati.. nisu dzaba svi napustili grupu osim onih kidara, a ja nisam ni koristio samp prof tako da..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 02, 2018, 19:21:55 POSLE PODNE
Paz' skriptera.. Radis provjeru za kosaca tri nedelje, 14 sati i 56 minuta :D
Al fuck jos nisi zavrsio. I cemu stavljas znak ' kod ne'zna?
Ja to treba da radim ?
Ja nisam skripter niti cu biti.. niti sam rekao da cu to raditi jer me ne interesuje pawno jezik
Poslednja Izmena: Februar 04, 2018, 02:45:34 PRE PODNE od faR3.exe

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU