ip adresa

Započeo SanelPandzic, Oktobar 27, 2018, 21:21:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako dok je jedan lik bio na registraci na mom srw ja sam uso na srw i njem je izbacilo moju ip adresu i sad on ima ip adresa i lik je reko gdje se nalazi provider reko sve tacno i sta sad moram da uradim jel mogu da promenim kako ip adresu il ako mi bude sta radio da li je moguce se zastiti il vidit ko to mi radi? molim vas pomoc

Restartuj ruter i ip adresa ce ti se promeniti, inace providera moze lagano da ti vidi samo upise na ip locator, ali adresu tvoje kuce nece preko toga uspeti da sazna ne brini se :D

Citat: PazzOnee poslato Oktobar 27, 2018, 21:23:35 POSLE PODNE
Restartuj ruter i ip adresa ce ti se promeniti, inace providera moze lagano da ti vidi samo upise na ip locator, ali adresu tvoje kuce nece preko toga uspeti da sazna ne brini se :D
da al ja restartujem ruter i ip adresa nece da se promeni ostane ista brt imal jos nacina da se promeni adresa da li je moguce da mi doss radi ako ima ip adresu?

Citat: SanelPandzic poslato Oktobar 27, 2018, 21:26:41 POSLE PODNE
da al ja restartujem ruter i ip adresa nece da se promeni ostane ista brt imal jos nacina da se promeni adresa da li je moguce da mi doss radi ako ima ip adresu?
Danas ddoser moze biti dijete od 4 godine koje zna da kuca na tastaturi samo unese freebot.pw i ima booter od 90 sec napada sto je dovoljno da obori koga hoce tj osobu ciju zna ip i to je puno ..
Ip ti se kad restartujes ruter u slucaju ako ti ruter ima dinamicku port / ip a kao sto tvoj nema znaci da ne moze menjat,jedino da nazoves svog operatera i pitas da ti promjene ip adresu.