Da li mogu pokrenuti GTA 5? Hitno

Započeo Stifler ツ, Januar 23, 2018, 21:05:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Eh ovako,stavljao sam ovo na vise stranica po fb,neki kazu da mogu neki da ne,pitanje je da li mogu pokrenuti gta 5?!

RAM: 6gb
Graficka: Nvidia GeForce GT 430 1gb
Processor: Quad Core q9500 2.83 x4

Kazu da zbog graficke necu moci,sta vi mislite?

Malo cete grafa jebati smanji grafiku i moce problem je zato sto je 1gb

Citat: llDzonill poslato Januar 23, 2018, 21:10:46 POSLE PODNE
Malo cete grafa jebati smanji grafiku i moce problem je zato sto je 1gb

bitno mi je da mogu pokrenuti i da ne laga,barem 30+ fps,logicno nisam ni mislio da mogu na nekim high postavkama hehe

hvala obojici

Sef

*

Mozes na low postamka i manjoj rezoluciji da teras jer te graficka jebe gta v nije toliko zahtjevna ona je starija igrica pa je optimizovana dosta.
Life Quotes:
"Successful people do what unsuccessful people are not willing to do. Don't wish it were easier; wish you were better."

“To learn something new, you need to try new things and not be afraid to be wrong.”

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Januar 23, 2018, 22:26:25 POSLE PODNE
@Raptorâ,,¢  de ti se razumijes u ge te ja fajv xd
Pa evo ovako, pre svega RAM je i previse nego dovoljna jer ti je potrebno 4GBa kako bi pokrenuo GTA V.
Zatim trebas imati Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) dok ti imas Quad Core q9500 2.83 x4 sto u prevodu znaci da je i to uredu.
Mislim da je problem do graficke jer ti imas gt 430, a potrebna ti je NVIDIA 9800 GT.
Ja msm da je 9800 GT novija od gt 430, ali opet nisam siguran. U slucaju da ti laguje mozes skinuti jedan mod koji ti ne pretvara GTA V u San Andreas, vec resava probleme. Link tog moda: https://www.gta5-mods.com/misc/best-high-setting-for-medium-pc
Link detaljnijih specifikacija za GTA V: https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/grand-theft-auto-v/12455

Oko ovog moda:
Ukoliko izaberes neka podesavanja sa ovog moda gde pise DX 10, moras otvoriti taj settings.xml fajl te pronaci DX_Version= "0" te moras umesto nule staviti dvojku. Jer ces imati problema sa nekim glitchom gde su sve teksture crne.
Poslednja Izmena: Januar 23, 2018, 22:38:17 POSLE PODNE od Raptorâ„¢
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Januar 23, 2018, 22:35:46 POSLE PODNE
Pa evo ovako, pre svega RAM je i previse nego dovoljna jer ti je potrebno 4GBa kako bi pokrenuo GTA V.
Zatim trebas imati Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) dok ti imas Quad Core q9500 2.83 x4 sto u prevodu znaci da je i to uredu.
Mislim da je problem do graficke jer ti imas gt 430, a potrebna ti je NVIDIA 9800 GT.
Ja msm da je 9800 GT novija od gt 430, ali opet nisam siguran. U slucaju da ti laguje mozes skinuti jedan mod koji ti ne pretvara GTA V u San Andreas, vec resava probleme. Link tog moda: https://www.gta5-mods.com/misc/best-high-setting-for-medium-pc
Link detaljnijih specifikacija za GTA V: https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/grand-theft-auto-v/12455

ova moja gt 430 je novija cak 2 godine od 9800

sta mislis,ocu li moci na low na nekoj 720p rezoluciji bez laga,znaci da ne laga a da nije grafika ko majkraft xd

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Januar 23, 2018, 22:38:39 POSLE PODNE

ova moja gt 430 je novija cak 2 godine od 9800

sta mislis,ocu li moci na low na nekoj 720p rezoluciji bez laga,znaci da ne laga a da nije grafika ko majkraft xd
Ako je gt 430 novija od 9800, onda imas i jaci pc za minimun, mozes ugasiti senke tj 'shadows' te ces imati veci FPS.
Takodje ovo sto sam ti ja poslao ne pretvara grafiku u majkraft grafiku. Cim budem mogao slikat cu ti kako GTA V izgleda sa modom.
Problem je u tome sto nmg slikati sa PCa GTA V (barem ne znam kako) te cu uslikati sa fona, a ako budem nasao neki nacin onda cu slikati sa PC-a.
Ako budes skidao GTA V mogli bi ponekad odigrati neki co-op game :D
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Januar 23, 2018, 23:04:23 POSLE PODNE
Ako je gt 430 novija od 9800, onda imas i jaci pc za minimun, mozes ugasiti senke tj 'shadows' te ces imati veci FPS.
Takodje ovo sto sam ti ja poslao ne pretvara grafiku u majkraft grafiku. Cim budem mogao slikat cu ti kako GTA V izgleda sa modom.
Problem je u tome sto nmg slikati sa PCa GTA V (barem ne znam kako) te cu uslikati sa fona, a ako budem nasao neki nacin onda cu slikati sa PC-a.

moze,imam ja i online na social clubu heheh

hvala mnogo

sto se tice graficke 9800 je izasla 2008. godine dok je ova gt430 izasla 2010.g

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Januar 23, 2018, 23:04:23 POSLE PODNE
Nema logike sto kazes novija = bolja
Ev ti promjer
GTX780ti ti je izasla oko 2k14 jaca je od gtx1050ti koja je prosle god izasla

Citat: Reduktor poslato Januar 23, 2018, 23:33:43 POSLE PODNE
Nema logike sto kazes novija = bolja
Ev ti promjer
GTX780ti ti je izasla oko 2k14 jaca je od gtx1050ti koja je prosle god izasla
Po nekom mom misljenju novije bi i trebale biti bolje, nisam neki pro u vezi graficke. :D
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..