The End

Započeo Sanel_, Januar 21, 2018, 19:25:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Otvoris server potrudis se oko moda izreklamiras 3 4 5 k reklama ocekujes 10 15-20 igraca i sta se desi udje 5 citera kao oni ce oborit srw udje 10 botova i sta ja da radim sad svi traze pozicije admine i tako se drone sre- rusi i onda svi kao napadaju na fb ti si ovakav onakav nedas admina 6

I ja sam 2 god imao 10 igraca pa nisam odustao ;)

Lik

*

Ako hoces igrace nije reklama presudna moras im predstavljati sistem servera bar 1 nedeljno,a ne da uzmes neki objavljen mod i op server,trebas ti pre svega mnogo truda uloziti ako oces one prave igrace.Ja sam dosta puta otvarao server neuspesno i rekord mi je najveci bio 30 igraca,ali sada cu imati mnogo vise nasao sam skriptera imam dobar mod ulagacu u server i isplatice se.Ako neces da ulazes nadji skriptera za poziciju doradi potrudi se i imaces igraca...

Nikad ne odustaj docice igraci samo nadji ekipu za reklamiranje i ne boj se
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Citat: Roby Maper poslato Januar 22, 2018, 10:56:01 PRE PODNE
Nikad ne odustaj docice igraci samo nadji ekipu za reklamiranje i ne boj se
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Ne znam što tjerate dečka da ne odustane...Sa ovakvim razmišljanjem i treba odustati..
Nije ništa jednostavno i ništa ne dolazi preko noći,kako u životu inače tako i ovdje,ako misliš da su ostali dobili servere i igrače preko noći,varaš se.Pola ovih servera što danas radi na otvaranju je imalo 10ak igrača ili su im to druge zajednice,te su već ranije stvorili "nešto",tako da ih ljudi podržavaju.A nitko nije odjednom uspio a da iza sebe nije imao nikakvu ekipu i "popularnost"(Ne znam kako se drugačije izraziti)..

3,4,5 k reklama nije dovoljno,možeš baciti 100,000 reklama ako reklama nije dobra i nema ništa da privuče ljude džaba ti.Ako misliš da je copy-paste server info-a reklama.Nije.Treba ponuditi nešto igračima da bi došli na server(Ne mislim na pozicije,nego što je to kod tebe drugačije nego na serveru gdje sad igraju,zašto bi došli kod tebe?itd,itd)

Sam se ti zapitaj,zašto bi netko sa XY servera došao kod tebe?Šta si mu ti ponudio? (Pod ponudio ne mislim na pozicije!)