Kako da napravim ovo?

Započeo Marijan10111, Januar 13, 2018, 02:35:57 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:Imam Balkan santos RPG/DM skriptu na kojoj nema war sistema pa sam odlucio nešto drugo ubaciti a to je sistem zazumanja teritorija
i sada ja sam to sve napravio gledao sam tutorijal i sada kada ja pokrenem mod i postavim sebi lidera i kucam /attack mogu zauzeti teritoriju koju želim.Eh sad poÅ¡to ja mogu sve teritorije zauzimati pa čak i svoju.Kako da napravim provjeru kada kucam u svojoj teritoriji /attack da mi izbaci poruku [ERROR]ne možeÅ¡ zauzimati svoju teritoriju.I kako napravim INFO poruku kada kucam /attack da ta organizacija kojoj zauzimam teritoorij doÄ'e poruka da organizacija zauzima njihovu teritoriju
Dio skripte:
CMD:attack(playerid,params[])
{
   if(gPlayerLogged[playerid] == 0) return SendClientMessage(playerid, 0xFF8284FF, "[ERROR]: Ne mozete koristiti komande jer niste jos prijavljeni na svoj account / ili ste mrtvi.");
   if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SCM(playerid,0xFF8284FF,"ERROR: Komanda koju ste odabrali nije dostupna u vozilu - izadite pa pokusajte ponovno.");
   if(vuk_GetPlayerZoneID(playerid)==-1) return SendClientMessage(playerid, 0xFF8284FF, "[ERROR]:Ne mozete zauzimati teritoriju jer niste u njoj ili niste clan DM organizacije.");
   vuk_AttackZone(vuk_GetPlayerZoneID(playerid),0xFF8284FF,playerid,"Police",300);//vuk_AttackZone(zone,attackercolor,attackerid,attackedteam[],attacktime);
   SendClientMessage(playerid, 0xE8C400FF,"Zauzimanje teritorija je pocelo nemoj te dozvoliti da te ubiju.");//salje poruku igracu
   return 1;
}
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): https://imgur.com/a/88kE4 ja želim kada kucam /attack u svojoj teritoriji da izaÄ'e poruka da ne mogu zauzeti svoju teritoriju.

Trebas da definises Posedovanje Teritorije i kada je je tvoja upises 1 kada nije 0 i onda mu salje poruku sa sta moze
Primjer
enum PlayerInfo

pPosedujeZonu,

if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, Xpozicija,Ypozicija,Zpozicija));
ova tvoja cmd,pa tu dodas
if(PlayerInfo[playerid][pPosedujeZonu] = 1 return SendClientMessage(playerid.-1.""BOJA" Ne mozes zauzeti svoju zonu");
onda stavis ovo dolje kad zauzme
PlayerInfo[playerid][pPosedujeZonu] = 1
va_SendClientMessage(id,-1,""SPLAVA" Zauzeli ste jos jednu zonu");
SavePlayer(id);

OVAKO BIH JA URADIO,PA AKO I MALO ZNAS SKRIPTATI,FIXACES NEKE BAGOVE AKO BUDU
Ovako je na modu od Ghost Town(IZVORNI:Skill Arena),oa ti prilagodi svom modu
ja se nadam da sam uspio pomoci  :) @Marijan10111

Vasic

*

Usus est magister optimus.

Nista je ovde ne razumem... Koristi PAWNO Code kad pokreces temu sa pawno kodom.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security